PiskopatCivciv
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 595
Kullanıcı adımın başına hellcase.com yazdim her gün kasa vereceğini söylüyor bu kasalardan kar edilirmi
O nedirSanırım kazandıklarını çekmen için deposito gerekiyordu
O kasalarda kar edemezsin para yatırıp katlaman lazım oda şans işiKullanıcı adımın başına hellcase.com yazdim her gün kasa vereceğini söylüyor bu kasalardan kar edilirmi
Ne yapmam gerek güvenilir mi?onun dışında antiskins diye bir site var orda günlük bedava kasa açabiliyosun ve depositya gerek olmuyor
O işlere hiç girmeyin zaman kaybiKullanıcı adımın başına hellcase.com yazdim her gün kasa vereceğini söylüyor bu kasalardan kar edilirmi
Cs den nasıl para kazanırımO işlere hiç girmeyin zaman kaybi
Skin al sat yaparak ama bunu bilmeniz ve hizli olmaniz lazimCs den nasıl para kazanırım
Dostum bence o kumar işlerine falan girme direk bence hesap kas sat hem oynarken eğlenirsin özellikle hocam o hesap işinden kazandıgınızın paraları hatıra skin falan alırsınız kara borsaya verirsinizCs den nasıl para kazanırım
Hesabında girmeyi denesene steamKullanıcı adımın başına hellcase.com yazdim her gün kasa vereceğini söylüyor bu kasalardan kar edilirmi
Ücretsiz kasalardan bir şey çıkacağına inanmayın çıksa bile depozito ister ki bu da zaten gelebilecek en iyi skin' in fiyatı kadardır.Kullanıcı adımın başına hellcase.com yazdim her gün kasa vereceğini söylüyor bu kasalardan kar edilirmi