İkisinin de soğutucu boruları felan aynıymış ama bilemiyorumHellhound daha iyi diye biliyorum yanlış olmasın
Coll whine ne hocamHellhoundun coil whine yaptığının okumuşttum. Reddittte birkaç konu vardı
Yük altında fandan gelen tiz ses. Genellikle bobinlerdden geliyor ve geçmiyor.Coll whine ne hocam
Neden hocam RGB si için felan da mı gerek yokProblem yoksa degisiklige gerek yok.
Firma powercolor a mail atacakmış arasında ne fark var diyeYük altında fandan gelen tiz ses. Genellikle bobinlerdden geliyor ve geçmiyor.
Hellhound değeri bilinmeyen bir seri. Piyasa geneli için orta-üst arası sayılır. 6 ay 7700xt olanını kullandım. Yazın bile 65 dereceyi zor görüyordu. Ses ya da coil whine da yoktu. (coil whine çıkma ihtimali belki olabilir ama kart fazla ısınmadığı için fanlar düşükte zaten.)Arkadaşlar hazır sistem aldım 7600xt fighter ama içime pek sinmedi o yüzden firmayı aradım hellhound modeli değişimi için sizce ne yapmalıyım?
Coll whine olayı bilmiyorum kafam karıştı hocam firma mail atcam felan dedi değiştiririm felan da kafam karışıkHellhound değeri bilinmeyen bir seri. Piyasa geneli için orta-üst arası sayılır. 6 ay 7700xt olanını kullandım. Yazın bile 65 dereceyi zor görüyordu. Ses ya da coil whine da yoktu. (coil whine çıkma ihtimali belki olabilir ama kart fazla ısınmadığı için fanlar düşükte zaten.)
İnsanların abartması aslında. Eskisine göre çok nadir var. Ayrıca olsa bile çok az ses yapıyor genelde kasa fanı sayesinde bile duyulmaz.Coll whine olayı bilmiyorum kafam karıştı hocam firma mail atcam felan dedi değiştiririm felan da kafam karışık
Hocam RGB si nasıl acaba pc yanınız da ise video veya foto atar mısınİnsanların abartması aslında. Eskisine göre çok nadir var. Ayrıca olsa bile çok az ses yapıyor genelde kasa fanı sayesinde bile duyulmaz.
şu an kullanmıyorum ama fena sayılmaz zaten çoğu ekran kartında hemen hemen aynı. Aydınlık ortamda çok iyi sayılmazHocam RGB si nasıl acaba pc yanınız da ise video veya foto atar mısın