Neler Yeni

Hellhound vs fighter modeli hangisi alınır?

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yakup Zengin
Arkadaşlar hazır sistem aldım 7600xt fighter ama içime pek sinmedi o yüzden firmayı aradım hellhound modeli değişimi için sizce ne yapmalıyım?

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
atif kekç
Hellhound daha iyi diye biliyorum yanlış olmasın

dslam21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Azz
Hellhoundun coil whine yaptığının okumuşttum. Reddittte birkaç konu vardı

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Burak
Problem yoksa degisiklige gerek yok.

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yakup Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Pasha1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Keleş
Arkadaşlar hazır sistem aldım 7600xt fighter ama içime pek sinmedi o yüzden firmayı aradım hellhound modeli değişimi için sizce ne yapmalıyım?
Hellhound değeri bilinmeyen bir seri. Piyasa geneli için orta-üst arası sayılır. 6 ay 7700xt olanını kullandım. Yazın bile 65 dereceyi zor görüyordu. Ses ya da coil whine da yoktu. (coil whine çıkma ihtimali belki olabilir ama kart fazla ısınmadığı için fanlar düşükte zaten.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 7600 xt zaten fazla ısınmaz fighter kalabilir.

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yakup Zengin
Hellhound değeri bilinmeyen bir seri. Piyasa geneli için orta-üst arası sayılır. 6 ay 7700xt olanını kullandım. Yazın bile 65 dereceyi zor görüyordu. Ses ya da coil whine da yoktu. (coil whine çıkma ihtimali belki olabilir ama kart fazla ısınmadığı için fanlar düşükte zaten.)
Coll whine olayı bilmiyorum kafam karıştı hocam firma mail atcam felan dedi değiştiririm felan da kafam karışık

Pasha1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Keleş
Coll whine olayı bilmiyorum kafam karıştı hocam firma mail atcam felan dedi değiştiririm felan da kafam karışık
İnsanların abartması aslında. Eskisine göre çok nadir var. Ayrıca olsa bile çok az ses yapıyor genelde kasa fanı sayesinde bile duyulmaz.

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yakup Zengin
İnsanların abartması aslında. Eskisine göre çok nadir var. Ayrıca olsa bile çok az ses yapıyor genelde kasa fanı sayesinde bile duyulmaz.
Hocam RGB si nasıl acaba pc yanınız da ise video veya foto atar mısın

Top Bottom