Ascl 80+ Bronze Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 1,005 Reaksiyon skoru 441 26 Ağustos 2025 #1 Selam, 4 kişilik ekibimiz var ama arada denkleşme problemi yaşıyoruz. O yüzden tam ekip yokken 2 kişi de sorunsuzca oynanacak oyun tavsiyesi arıyorum
Selam, 4 kişilik ekibimiz var ama arada denkleşme problemi yaşıyoruz. O yüzden tam ekip yokken 2 kişi de sorunsuzca oynanacak oyun tavsiyesi arıyorum
The Semih 80+ Gold Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 7,975 Reaksiyon skoru 4,607 26 Ağustos 2025 #2 Ascl yazmış: Selam, 4 kişilik ekibimiz var ama arada denkleşme problemi yaşıyoruz. O yüzden tam ekip yokken 2 kişi de sorunsuzca oynanacak oyun tavsiyesi arıyorum Devamı için tıklayın... Project Zomboid
Ascl yazmış: Selam, 4 kişilik ekibimiz var ama arada denkleşme problemi yaşıyoruz. O yüzden tam ekip yokken 2 kişi de sorunsuzca oynanacak oyun tavsiyesi arıyorum Devamı için tıklayın... Project Zomboid
C Cakrash 80+ Gold Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 5,897 Reaksiyon skoru 2,212 26 Ağustos 2025 #3 Fear therapy Dont starve together Borderlands 2
Ascl 80+ Bronze Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 1,005 Reaksiyon skoru 441 26 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 The Semih yazmış: Project Zomboid Devamı için tıklayın... Buna bakıcam hocam Cakrash yazmış: Fear therapy Dont starve together Borderlands 2 Devamı için tıklayın... Fear therapy, phasma, pacify tarzı olmaz hocam. Dst de olmaz, borderlands multi oynandığını bilmiyordum bir bakarım
The Semih yazmış: Project Zomboid Devamı için tıklayın... Buna bakıcam hocam Cakrash yazmış: Fear therapy Dont starve together Borderlands 2 Devamı için tıklayın... Fear therapy, phasma, pacify tarzı olmaz hocam. Dst de olmaz, borderlands multi oynandığını bilmiyordum bir bakarım