bakabilirsiniz bu modele240 hz ustu dusuk gecikme ve guzel renkler olursa sevinirim
Kno sence bumu 380hz asusmubakabilirsiniz bu modele
ASUS TUF GAMING VG27AQML1A 27 HDR400 GAMING 2K IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 260HZ DP HDMI USB MM VESA 3YIL ELMB SYNC,PIVOT,%100 Srgb Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS TUF GAMING VG27AQML1A 27 HDR400 GAMING 2K IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 260HZ DP HDMI USB MM VESA 3YIL ELMB SYNC,PIVOT,%100 Srgb Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Kno sence bumu 380hz asusmubakabilirsiniz bu modele
ASUS TUF GAMING VG27AQML1A 27 HDR400 GAMING 2K IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 260HZ DP HDMI USB MM VESA 3YIL ELMB SYNC,PIVOT,%100 Srgb Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS TUF GAMING VG27AQML1A 27 HDR400 GAMING 2K IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 260HZ DP HDMI USB MM VESA 3YIL ELMB SYNC,PIVOT,%100 Srgb Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
link atarmısınız ayrıca kno?Kno sence bumu 380hz asusmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kno sence bumu 380hz asusmu
https://www.akakce.com/monitor/en-u...sync-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,699899335.html TELDEYIM KNK YAZIYORDUM KNO OLMUS KBlink atarmısınız ayrıca kno?
attığınız monitör 1080p ben güzel renk diyince 2k atmıştım burası sizin seçiminize kalıyorhttps://www.akakce.com/monitor/en-u...sync-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,699899335.html TELDEYIM KNK YAZIYORDUM KNO OLMUS KB
Knk renk derken srgb ve dhcip3attığınız monitör 1080p ben güzel renk diyince 2k atmıştım burası sizin seçiminize kalıyor
şöyle diyim piksel yoğunlu ve aralğı olarak attığım model daha iyi renk sayısı olarakda attığım 1.07 milyarken senin attığın 10 milyon srgb kapsamında attığın model daha iyi DCP-İ3 Desteği hakkında bişi bulamadım attığınız modelinKnk renk derken srgb ve dhcip3
Ya bilemedim hem is hem fps oyunlari oynicam sence hangisi agirlikli oyunşöyle diyim piksel yoğunlu ve aralğı olarak attığım model daha iyi renk sayısı olarakda attığım 1.07 milyarken senin attığın 10 milyon srgb kapsamında attığın model daha iyi DCP-İ3 Desteği hakkında bişi bulamadım attığınız modelin
iş derken ne tür mesela ha bu arada sisteminiz güzel fps oyunu oynuyorsanız attığınızı alabilirsinizYa bilemedim hem is hem fps oyunlari oynicam sence hangisi agirlikli oyun
Knk video edit ve ic mimarlik uygulamalariiş derken ne tür mesela ha bu arada sisteminiz güzel fps oyunu oynuyorsanız attığınızı alabilirsiniz
oynadığınız oyunda yazıyormuş zaten o zaman attığınız modeli alabilirsiniz çözünürlük dert değilse ha ama çözünürlükte isterseniz taş gibi kartınız var driverından dsr aktif edip 2k veya 4k ayarlayabilirsiniz bu dsr ile 4k gibi işliyor tabi orjinal 4k kadar iyi olmasını beklemeyin ama yinede 1080pden iyi olurKnk video edit ve ic mimarlik uygulamalari