Hem oyun icin hem gunluk hayatta kullanabilecegim kablosuz kulaklık

capius

80+
Reaksiyon skoru
0
Dun itibarıyla Galaxy Buds 2 mi kaybettim. Yeni bir kulakliga ihtiyacım var ama hemen alamayacagim. Para biriktirmem lazim o yuzden her butceden hem oyun(FPS) icin hem gunluk hayatta kullanabilecegim kablosuz kulaklık onerisi almaya ihtiyacım var.

Dun itibarıyla Galaxy Buds 2 mi kaybettim. Yeni bir kulakliga ihtiyacım var ama hemen alamayacagim. Para biriktirmem lazim o yuzden her butceden hem oyun(FPS) icin hem gunluk hayatta kullanabilecegim kablosuz kulaklık onerisi almaya ihtiyacım var.
max butce ne

Kafaustu icin onerin var mi?
gunluk hayatta jbl tavsiye ederim kendim 720bt kullaniyorum ama eger kabloya gerek yok sadece kablosuz en uygun kafaustu istiyorsan
520bt: https://www.akakce.com/bluetooth-ku...-520bt-beyaz-kulak-ustu-fiyati,517286543.html
hem kablolu hem kablosuz daha kaliteli bisey istiyorsan butcene gore bu ucunden birini sec
kulakici icin tavsiyem kendime kullaniyorum redmi buds 5 pro
ama daha uyguna normal buds 5 de alinabilir

kaba durduğunu düşünmezseniz hem oyun için hem de dışarda kullanmalık güzel kulaklık (mikrofonu çıktığı için mantıklı)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2024-12-28 195330.png
Ekran görüntüsü 2024-12-28 195339.png

kaba durduğunu düşünmezseniz hem oyun için hem de dışarda kullanmalık güzel kulaklık (mikrofonu çıktığı için mantıklı)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
oldukca guzel duruyor tesekkur ederim. Baska oneride verirsen alirim zaten hemen almicam.

ikincisinden emin değilim incelemelerine bakmak lazım

razer playstain disinda calisiyomu

razer okeyse onerim var
herseye okeyim buyur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,874
Üyeler
184,696