Ayhan Bey 80+ Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 18 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim ayhan özbek 14 Kasım 2024 #1 Selamun aleyküm ben bu kulaklığı almayı düşünüyor hem telefonda hemde bilgisayarda kullanacam nasıl iyi mi? başka önerebileceğiniz varmı... Ekler IMG_20241114_064913.jpg 137.5 KB · Hit: 17
Selamun aleyküm ben bu kulaklığı almayı düşünüyor hem telefonda hemde bilgisayarda kullanacam nasıl iyi mi? başka önerebileceğiniz varmı...
angel_eye 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3,082 Dahası Reaksiyon skoru 1,270 Konum Ankara İsim Yunus Emre Karataş İlgilendiği Kategoriler Hazır Sistemler, Donanım 14 Kasım 2024 #2 Ayhan Bey yazmış: Selamun aleyküm ben bu kulaklığı almayı düşünüyor hem telefonda hemde bilgisayarda kullanacam nasıl iyi mi? başka önerebileceğiniz varmı... Devamı için tıklayın... Telefon için çok kaba duruyor, bununla dışarı çıkılmaz
Ayhan Bey yazmış: Selamun aleyküm ben bu kulaklığı almayı düşünüyor hem telefonda hemde bilgisayarda kullanacam nasıl iyi mi? başka önerebileceğiniz varmı... Devamı için tıklayın... Telefon için çok kaba duruyor, bununla dışarı çıkılmaz
Ayhan Bey 80+ Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 18 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim ayhan özbek 14 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 angel_eye yazmış: Telefon için çok kaba duruyor, bununla dışarı çıkılmaz Devamı için tıklayın... Dışarda kullanmak için değil zaten evde kullanacam kulaklığı
angel_eye yazmış: Telefon için çok kaba duruyor, bununla dışarı çıkılmaz Devamı için tıklayın... Dışarda kullanmak için değil zaten evde kullanacam kulaklığı