Neler Yeni

Hem Süper Lig Hem Avrupa Maçları İzleyebileceğim Tek Yer?

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Hem süper lig maçlarını hem avrupa ligi maçlarını veren bir yer yok mu? S Sport+ da sanırım süper lig yok. Exxen'de de yok. Bein sport'taysa avrupa maçlarını izleyemiyoruz sanırım. Şampiyonlar ligi vs. Hepsini veren tek bir uygulama var mı?

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
sefa mert
Hem süper lig maçlarını hem avrupa ligi maçlarını veren bir yer yok mu? S Sport+ da sanırım süper lig yok. Exxen'de de yok. Bein sport'taysa avrupa maçlarını izleyemiyoruz sanırım. Şampiyonlar ligi vs. Hepsini veren tek bir uygulama var mı?
bildiğim kadarıyla bütün maçları izleyebileceğimiz tek bir platform yok maçlarda şöyle paylaşılmış

1727005358515.png

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
İnternet.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Metehan
Öyle bi platform yok hocam . Yalnızca ip tv alırsanız oradan izleyebilirsiniz. Onda da internet veya sunucu kaynaklı donma ve kopmalar yaşanabiliyor. Ayrıca legal bir yol da değil

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Hocam ipTV promax fln veriyor ancak TAVSİYE değildir. Kaçak çünkü

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok zekisin. Nasıl kimsenin aklına gelmedi vallahi billahi fışkırıyor hocam zeka. Maşallah. Rabbim bozmasın sakata zarara uğratmasın. Atatürk olsa beyin göçü diye seni kesin gönderir geri getirirdi. Vatana millete hayırlı evlat olma yolunda ciddi ilerlemelerin var. Teşekkür ederim bu zekayla birlikte bana yardımcı olduğun için. Çok makbule geçti hakkını helal et. Yoksa öbür tarafta Rabbim herşeyle gelin kul hakkıyla gelmeyin demiş, cennet sakata gelir. Duacınım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bildiğim kadarıyla bütün maçları izleyebileceğimiz tek bir platform yok maçlarda şöyle paylaşılmış

Alıntıyı görüntüle
trt tabii en mantıklısı gibi geldi o zaman. Beşiktaşımızın lig maçlarını da artık Selçuk abi var komşu ondan izleriz. Kaliteli yayın izlemek istedim gına geldi dünkü maçtan sonra.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Çok zekisin. Nasıl kimsenin aklına gelmedi vallahi billahi fışkırıyor hocam zeka. Maşallah. Rabbim bozmasın sakata zarara uğratmasın. Atatürk olsa beyin göçü diye seni kesin gönderir geri getirirdi. Vatana millete hayırlı evlat olma yolunda ciddi ilerlemelerin var. Teşekkür ederim bu zekayla birlikte bana yardımcı olduğun için. Çok makbule geçti hakkını helal et. Yoksa öbür tarafta Rabbim herşeyle gelin kul hakkıyla gelmeyin demiş, cennet sakata gelir. Duacınım.

trt tabii en mantıklısı gibi geldi o zaman. Beşiktaşımızın lig maçlarını da artık Selçuk abi var komşu ondan izleriz. Kaliteli yayın izlemek istedim gına geldi dünkü maçtan sonra.
Agnostik Deistim knk. Umrumda değil böyle şeyler.

Fahiş fiyatlar vererek izlemektense internetten izlerim daha iyi.

Hem TRT için neredeyse her alışverişinde vergi veriyorsun hem de para vererek TRT'den maç izleyeceksin. Ne güzel bir dolandırıcılık yöntemi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,075
Üyeler
164,236
Son üye
Tarko
Top Bottom