24G2U iyidir ViewSonic vardı bir tane o iyiydi. Asus`un 1400 liraya bir monitörü vardı şuan stoğu yok ama o güzeldi.Hem uygun hem iyi olacak
Değil. 144 Hz olunca aynı anda 1 ms olmuyor.bence viewsonic vx2458 c-mhd güzel bir monitör
1 ms i gözünle ayırt edebilirsen 34 inç 360 hz monitör alayım sanaDeğil. 144 Hz olunca aynı anda 1 ms olmuyor.
1 ms zorunlu bir şey değil cok bilgili kişiDeğil. 144 Hz olunca aynı anda 1 ms olmuyor.
Daha iyi monitör modelleri var da fiyatlar çok oynak olunca, bir indirime girip bir fiyatlar arttığı için sürekli piyasayı takip etmek de zor oluyor. Ancak eminim önerilebilecek daha iyi monitörler var demek isterim.1 ms i gözünle ayırt edebilirsen 34 inç 360 hz monitör alayım sana
Usta mesela VX C MH-D iyi gibi geldi bana.Daha iyi monitör modelleri var da fiyatlar çok oynak olunca, bir indirime girip bir fiyatlar arttığı için sürekli piyasayı takip etmek de zor oluyor. Ancak eminim önerilebilecek daha iyi monitörler var demek isterim.
Çok bilgili olduğumu iddia etmedim. Kullandığım monitörle ilgili bir bilgi paylaştım. Bu tavır nedir?1 ms zorunlu bir şey değil cok bilgili kişi