anakart intel anakartı diye biliyorumknk bütçem yok ne kadar olursa olsun fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:
amd olmuyormu
anakart intel anakartı diye biliyorumknk bütçem yok ne kadar olursa olsun fiyat
amd olmuyormu
O anakartı aldın mı? Anakart elinde varsa İ7 10700F alabilirsin. Anakart almadıysan daha iyi bir öneri yapabilirim.sadece bu iki oyunu oynamicam ve yüksek fps almasını tercih ederim
3060ile en uyumlu işlemcilerden biri Ryzen 5 5600X.Bütçen yeterli ise işini fazlasıyla görecektir
anakartı almadımO anakartı aldın mı? Anakart elinde varsa İ7 10700F alabilirsin. Anakart almadıysan daha iyi bir öneri yapabilirim.
Intel 10. Nesil takabilirsiniz sadece.MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart knk bu anakart ile sadece intel mi oluyo biri intel seçmen gerekir yazmış da
amd ile uyumlu anakart mı önericeksinO anakartı aldın mı? Anakart elinde varsa İ7 10700F alabilirsin. Anakart almadıysan daha iyi bir öneri yapabilirim.
12. Nesil intel destekli bir model de olur fark etmez. Ama 10. nesil eskidi artık.amd ile uyumlu anakart mı önericeksin
12. Nesil intel destekli bir model de olur fark etmez. Ama 10. nesil eskidi artık.tmm
3060ile en uyumlu işlemcilerden biri Ryzen 5 5600X.Bütçen yeterli ise işini fazlasıyla görecektir . biri böyle demiş ama ryzen 5 yerine dediğin gibi 12.nesil bir işlemci takarsak daha mı iyi olur12. Nesil intel destekli bir model de olur fark etmez. Ama 10. nesil eskidi artık.
İ5 12400F doğrudan R5 5600X rakibidir. İkisi de işini görür istediğini tercih edebilirsin.t
3060ile en uyumlu işlemcilerden biri Ryzen 5 5600X.Bütçen yeterli ise işini fazlasıyla görecektir . biri böyle demiş ama ryzen 5 yerine dediğin gibi 12.nesil bir işlemci takarsak daha mı iyi olur
senin önerdiğin hem yazılım hem oyun için hemde 3060a uyumlu işlemci nedir birde daha iyi anakart söylicem almadıysan demişsin deİ5 12400F doğrudan R5 5600X rakibidir. İkisi de işini görür istediğini tercih edebilirsin.
Ha tabi gidip İ5 12600K falan alırım bütçe var diyorsan intelin rakibi yok
senin önerdiğin hem yazılım hem oyun için hemde 3060a uyumlu işlemci nedir birde daha iyi anakart söylicem almadıysan demişsin deİ5 12400F doğrudan R5 5600X rakibidir. İkisi de işini görür istediğini tercih edebilirsin.
Ha tabi gidip İ5 12600K falan alırım bütçe var diyorsan intelin rakibi yok
R5 5600 veya İ5 12400F öneririm. Ben intel seviyorum şahsen ama tarafsız olursam ikisi de işini fazlasıyla görür.senin önerdiğin hem yazılım hem oyun için hemde 3060a uyumlu işlemci nedir birde daha iyi anakart söylicem almadıysan demişsin de
o anakart ve işlemci nedir
senin önerdiğin hem yazılım hem oyun için hemde 3060a uyumlu işlemci nedir birde daha iyi anakart söylicem almadıysan demişsin de
o anakart ve işlemci nedir
İ5 12400F doğrudan R5 5600X rakibidir. İkisi de işini görür istediğini tercih edebilirsin.
senin en iyi olduğunu düşündüğün işlemci amd mi intel miR5 5600 veya İ5 12400F öneririm. Ben intel seviyorum şahsen ama tarafsız olursam ikisi de işini fazlasıyla görür.
İntel için H610 AMD için B450 çipsetli anakart almanız gerekiyor.
AMD alırsan overclock imkanın olur intelde yapamazsın. Ek olarak Valorant gibi birkaç rekabetçi oyunda mimarisi gereği daha iyi performans verir.senin en iyi olduğunu düşündüğün işlemci amd mi intel mi
evet yazılım için intel iyi ama pc de oyunda oynayacağim için senin tercihin nedirAMD alırsan overclock imkanın olur intelde yapamazsın. Ek olarak Valorant gibi birkaç rekabetçi oyunda mimarisi gereği daha iyi performans verir.
İntel ise yazılım işleri için daha iyidir, daha stabildir, daha az güç tüketir ve genelde daha ucuza bulunabiliyor.
Ben inteli daha çok seviyorum ve onu alırdım dediğim gibi ama AMD tercih eden de baya var