Neler Yeni

Hem Yazilima Hem de Oyuna Uygun İşlemci?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
önerdiğin hem yazılım hem oyun için hemde 3060a uyumlu işlemci nedir birde daha iyi anakart söylicem almadıysan demişsin de
o anakart ve işlemci nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin önerdiğin hem yazılım hem oyun için hemde 3060a uyumlu işlemci nedir birde daha iyi anakart söylicem almadıysan demişsin de
o anakart ve işlemci nedir
net bütçe belirtirsen yardımcı olabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

Sxyn1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eymen Akpınar
AMD alırsan overclock imkanın olur intelde yapamazsın. Ek olarak Valorant gibi birkaç rekabetçi oyunda mimarisi gereği daha iyi performans verir.

İntel ise yazılım işleri için daha iyidir, daha stabildir, daha az güç tüketir ve genelde daha ucuza bulunabiliyor.

Ben inteli daha çok seviyorum ve onu alırdım dediğim gibi ama AMD tercih eden de baya var 😀
evet yazılım için intel iyi ama pc de oyunda oynayacağim için senin tercihin nedir

Sxyn1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eymen Akpınar
AMD alırsan overclock imkanın olur intelde yapamazsın. Ek olarak Valorant gibi birkaç rekabetçi oyunda mimarisi gereği daha iyi performans verir.

İntel ise yazılım işleri için daha iyidir, daha stabildir, daha az güç tüketir ve genelde daha ucuza bulunabiliyor.

Ben inteli daha çok seviyorum ve onu alırdım dediğim gibi ama AMD tercih eden de baya var 😀
evet yazılım için intel iyi ama pc de oyunda oynayacağim için senin tercihin nedir

Top Bottom