Hep mağaza kıyafeti mi giyiniyorsunuz

Ayakkabı, bot, mont benzeri şeyler mutlaka orijinal olmalı bence

Ayakkabı, bot, mont benzeri şeyler mutlaka orijinal olmalı bence
Hocam benim botlar ve montlarda pazar malı , tabii ki mükemmel değiller hatta bazıları kötü ama iyi ürünlerde var

O gördüklerinin çoğu ya A kalite imitasyon, ya da pazar malıdır. Herkes orijinal Puma, Nike, Adidas falan giymiyor.

Arkadaşlar merhaba sokakta yürürken bir bakıyorum milletin eşofmanı , tişörtü nike , puma , adidas veya başka markalar . Ben ailemin geliri gereği çoğunlukla pazardan alınan kıyafetleri giyiyorum işte bu yüzden ne yalan söyleyeyim biraz haset ediyorum bu sebeplede sormak istedim . Sizde mi pazardan veya trendyol , mağazadan mı giyiniyorsunuz
ben genellikle sadece marka giyiniyorum bunun sebebi pazar mallarının dayanıksız olması ne zaman pazardan şort veya eşofman alsam 1 ay içinde fermuarı bozuluyor ondan dolayı 5tane pazar malı alacağıma 1 tane kaliteli orjinal alıyorum hem daha kullanışlı oluyor hem daha rahat oluyor ama kaliyeli satan iyi kalite kumaştan ürünleri olan bir satıcınız varsa oradan almak daha mantıklı tabiiki

Arkadaşlar merhaba sokakta yürürken bir bakıyorum milletin eşofmanı , tişörtü nike , puma , adidas veya başka markalar . Ben ailemin geliri gereği çoğunlukla pazardan alınan kıyafetleri giyiyorum işte bu yüzden ne yalan söyleyeyim biraz haset ediyorum bu sebeplede sormak istedim . Sizde mi pazardan veya trendyol , mağazadan mı giyiniyorsunuz
kral valla kalıbıma uygun ucuz şeyleri giyiyorum genelde max aldığım şeyler basketbol ve koşu ayakkabısı onun dışında tek tişörte 1000tl verme gibi bir lüksümüz yok genellikle ülkecek çok takma kafana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,905
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri