Hep mağaza kıyafeti mi giyiniyorsunuz

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,609
Arkadaşlar merhaba sokakta yürürken bir bakıyorum milletin eşofmanı , tişörtü nike , puma , adidas veya başka markalar . Ben ailemin geliri gereği çoğunlukla pazardan alınan kıyafetleri giyiyorum işte bu yüzden ne yalan söyleyeyim biraz haset ediyorum bu sebeplede sormak istedim . Sizde mi pazardan veya trendyol , mağazadan mı giyiniyorsunuz

ne ayakkabi ne de kiyafete 1000 tlden fazla vermisligim yoktur, zaten son 2 senedir kendime atlet boxer gibi iç çamaşırı dışında kıyafet aldım mi hatirlamiyorum bile

Hayat bunları takıp düşünecek kadar uzun ve güzel değil bunları düşünme. Emin ol ki o dışarda gördüğün insanların çoğu sahte giyiyor durumun hangisine yetiyorsa ve hoşuna gidiyorsa al geç

Sadece rahatlık olarak önemli olan parçaları kaliteli almaya çalışıyorum, örneğin ayakkabı. Kalitesiz ayakkabı almak ayak sağlığın için iyi olmaz, ama onun dışında kıyafetlerimi pazar, mağaza karışık giyerim. Özellikle markaların logolarla, isimlerle ön plana çıktığı kıyafetleri asla giymem.

Hayat bunları takıp düşünecek kadar uzun ve güzel değil bunları düşünme. Emin ol ki o dışarda gördüğün insanların çoğu sahte giyiyor durumun hangisine yetiyorsa ve hoşuna gidiyorsa al geç
eyvallah hocam , günlerimin yaklaşık 2 saati yarış atı gibi yürümekle geçtiğinden haliyle insanların giyimide gözüme batıyor ondan .

eyvallah hocam , günlerimin yaklaşık 2 saati yarış atı gibi yürümekle geçtiğinden haliyle insanların giyimide gözüme batıyor ondan .
Yürümek güzeldir ücretsiz kardiyo :D yukardaki arkadaşın dediği gibi ben de ayakkabıya önem veririm kaliteli giyerim ama kıyafetler çok önemli değildir benim için de

Arkadaşlar merhaba sokakta yürürken bir bakıyorum milletin eşofmanı , tişörtü nike , puma , adidas veya başka markalar . Ben ailemin geliri gereği çoğunlukla pazardan alınan kıyafetleri giyiyorum işte bu yüzden ne yalan söyleyeyim biraz haset ediyorum bu sebeplede sormak istedim . Sizde mi pazardan veya trendyol , mağazadan mı giyiniyorsunuz
Kimisi mağazadan gider alir kimisi pazardan her sokakta Nike puma adidas giyen mağazadan almış olmuyor pazarda da var aynı ürünler

Doğduğumdan Beri Pazar Mağaza Kıyafetleri Giyerdim Şuan Hep Mağaza Kıyafetleri Giyiyorum

Hocam evde ne varsa onu giyiniyorum ve genellikle Pazardan veya caddeden alınanları daha çok seviyorum.

Ben hep Pazarmen giyerim.

Dışarıda gördüğün özellikle outdoor markaların birçoğu sahte. Diğer markalar da lokasyona göre değişir ama çoğu gerçek değil.

Benim marka takıntım var, mümkün olduğunu belirli markaların altına inmemeye çalışıyorum. Çalıştığım için bir bütçe sorunu yaşamıyorum. Zaten çoğu indirimden ya da yurtdışından, mağaza fiyatlarından çok daha uyguna alınma ürünler.

Vakti gelip kendi bütçeni toparladığında gönlünce giyinirsin, önemli şeyler değil.

İnditex magazalari ve nike

Geri