rookie27
80+ Gold
Rica ederim hayırlı olsun şimdiden Usman ağa.Klavye + mouse alacağım 2 farklı hesaptan yaparım ayrı ayrı satın alarak eyvallah.
Rica ederim hayırlı olsun şimdiden Usman ağa.Klavye + mouse alacağım 2 farklı hesaptan yaparım ayrı ayrı satın alarak eyvallah.
Şimdi ben yeni hesap açsam ve bu hesaptan drop plus alsam yeni hesaba 50 TL indirim ve bu 100 TL'ye 50tl indirim uygulanıyor mu?Rica ederim hayırlı olsun şimdiden Usman ağa.
Daha önce Telefon Numaram ile Hepsiburadadan sipariş yapmış olmaman lazım ilk başta.Şimdi ben yeni hesap açsam ve bu hesaptan drop plus alsam yeni hesaba 50 TL indirim ve bu 100 TL'ye 50tl indirim uygulanıyor mu?
O zaman hiç yeni hesap açmaya gerek yok, benim hesaptan klavye alayım, yeni hesaptan da kulaklık alıyım ama bu Türk Telekom indirimi çok şey yoluna gidiyor beDaha önce Telefon Numaram ile Hepsiburadadan sipariş yapmış olmaman lazım ilk başta.
Tek bir tane kampanya olacak mesela Drop Plus 200 TL diyelim 150 TL ye düşecek kampanyalar birleşmiyor.
Türk Telekom indirimi 20 TL ama Hepsi burada indirimi 50 TL daha karlı yani.O zaman hiç yeni hesap açmaya gerek yok, benim hesaptan klavye alayım, yeni hesaptan da kulaklık alıyım ama bu Türk Telekom indirimi çok şey yoluna gidiyor be
Diğer sitelerde ne kadar? N11de yeni kullanıcı indirimi de 25 tl var. Bir bakarsın oraya da.Xbox 9. nesil gamepad almak istiyorum. Siyah renklisi 780 lira şuan, sepette 730 lira oluyor. Daha ucuza getirebileceğim bir kampanya yada indirim kodu var mı şuan?
Aynı hemen hemen. Trendyolda var 745 lira şuanda ama en uygun Hepsiburada'da sanırım.Diğer sitelerde ne kadar? N11de yeni kullanıcı indirimi de 25 TL var. Bir bakarsın oraya da.
Aynen ikisi beraber 100 ₺ indirim oluyordu.Aynı hemen hemen. Trendyolda var 745 lira şuanda ama en uygun Hepsiburada'da sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Visa kart kampanyası 2 gün önce bitmiş keşke onla beraber alsaydım 50 lira daha ucuza geliyordu
100 liralık steam kod alıyoruz.90a saıtyor 80e aldık ya.10tl KAR150 ₺ üstüne 50 TL indirimi tekrar başladı. Onu zaten çoğunuz biliyor ama Türktelekom'un vermiş olduğu 100 ₺ üzerine 20 TL indirimi belki bilmeyeniniz vardır diye anlatmak istedim.
Alıntıyı görüntüle
Öncelikle Online İşlemler uygulamasına giriyoruz.
Bi' Dünya Fırsat bölümünde Hepsiburada'nın indirim bölümünü buluyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Şifreyi aldıktan sonra :
Alıntıyı görüntüle
Size verilen kodu giriyorsunuz :
Alıntıyı görüntüle
20 ₺ indirim almış oluyorsunuz.
Eğer değerlendirmek isteyenler varsa şimdiden hayırlı olsun.
Not : Bu kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemiyor.
İyi forumlar.
Ayrıca , n11'de yeni kullanıcılara 100 TL üzerinde 25 TL indirim var. Ek konu açmak istemedim onun için.