MythPhantom
80+ Bronze
3000tl bütçem var güzel bir telefon almak istiyorum. Öneriniz var mı hepsiburada dan ikinci el telefon alınır mı
biraz daha koyun gm 21 alın çok fp3000tl bütçem var güzel bir telefon almak istiyorum. Öneriniz var mı hepsiburada dan ikinci el telefon alınır mı
Gm 21 kötü ama s9 daha iyibiraz daha koyun gm 21 alın çok fp
hangi konuda kötüGm 21 kötü ama s9 daha iyi
Biraz daha koymam lazım değil birde 2000tlbiraz daha koyun gm 21 alın çok fp
Her konudahangi konuda kötü
her konuda gm 21 pro daha iyi kanıtlayınBiraz daha koymam lazım değil birde 2000tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her konuda
Aynen baya iyiymiş s9 her türlü daha iyiher konuda gm 21 pro daha iyi kanıtlayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci güçleri birbirine denk s9 küçük olduğundan ekran pikseli fazla diğer her konuda gm 21 pro önde
tm sen onu al kötü telefon değilAynen baya iyiymiş s9 her türlü daha iyi
gm 21 pro diyecektim ondan konu karışmış yazmayı unutmuşumAynen baya iyiymiş s9 her türlü daha iyi
s9 alınmaz dostum bence. Beni androidden soğutan modeldir.3000tl bütçem var güzel bir telefon almak istiyorum. Öneriniz var mı hepsiburada dan ikinci el telefon alınır mı
Niyes9 alınmaz dostum bence. Beni androidden soğutan modeldir.
Neden hocam? Bende s9+ almayı düşünüyordum. Ek olarak gm isterse sd 888 lik telefonu 50 liraya versin almam. İkinci el olarak biraz daha güncel istersen A serisine bakabilirsin.s9 alınmaz dostum bence. Beni androidden soğutan modeldir.
QHD+ Super Amoled Ekran bile tek başına yeter.her konuda gm 21 pro daha iyi kanıtlayın
işlemci güçleri birbirine denk s9 küçük olduğundan ekran pikseli fazla diğer her konuda gm 21 pro önde