HepsiBurada 488 Tl'lik Hediye Çeki

Oktay58

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
398
Arkadaşlar öncelikler merhaba, iyi akşamlar. Sizlere bir sorum olacak. Hepsiburada adlı site ile yaşamış olduğum bir sorun sonrasında bana 488 tl lik bir hediye çeki tanımladılar. Bu hediye çekini 450 tl gibi bir fiyata nakde dönüştürme gibi bir durum olabilir mi, yani başkasına satılabilir mi?

Arkadaşlar öncelikler merhaba, iyi akşamlar. Sizlere bir sorum olacak. Hepsiburada adlı site ile yaşamış olduğum bir sorun sonrasında bana 488 TL lik bir hediye çeki tanımladılar. Bu hediye çekini 450 TL gibi bir fiyata nakde dönüştürme gibi bir durum olabilir mi, yani başkasına satılabilir mi?
Hesabı birine satarsan olur, parayı alırsın adama hesabı verirsin.
Veya bir arkadaşın ürün satın almak istiyor parasını sana verir sen çek ile satın alırsın.

Veya bir arkadaşın ürün satın almak istiyor parasını sana verir sen çek ile satın alırsın.
Hediye kodunu başkasına vermem durumu olmuyor mu?

Arkadaşlar öncelikler merhaba, iyi akşamlar. Sizlere bir sorum olacak. Hepsiburada adlı site ile yaşamış olduğum bir sorun sonrasında bana 488 TL lik bir hediye çeki tanımladılar. Bu hediye çekini 450 TL gibi bir fiyata nakde dönüştürme gibi bir durum olabilir mi, yani başkasına satılabilir mi?
450 TL zor bence 30 TL için alıcı böyle bir riske girmez 200 250 TL'ye bulabilirsin belki.

Hesabı 100 TL'ye anca satar
Post automatically merged:

Bi bak ihtiyacın olan bi şeyi al direk eşya olarak veya ucuz ürün olunca alıp sahibinden de sat

Onlar sana belirtmişlerdir ,belirtmemişlerse de hesabında illa ki belirtmişlerdir.
Hiç tarih ile alakalı bişi yazmıyorsa da müşteri hizmetlerine sorabilirsin.
Yok indirimleri soruyorum hocam kupon 1 aylık

Hesabı 100 TL'ye anca satar

Bi bak ihtiyacın olan bi şeyi al direk eşya olarak veya ucuz ürün olunca alıp sahibinden de sat
En olmadı öyle bir şey yapacağım

neden tanımladılar

Geri