Hepsiburada Airpods 3 Kargolanmıyor

Acretis

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba Dostlar,

11.11 indirimlerinde 12200 TL'ye Airpods 3 Pro satın aldım. Söylenene göre ürün cuma günü kargolanacaktı ancak cumartesi günü mesai saatleri bitmesine rağmen hala kargolama yok. Müşteri hizmetleri ile konuşmamda satıcıyla iletişime geçeceklerini geri dönüş sağlayacaklarını söylediler ancak bu konuşmanın üzerinden de bir gün geçti. Satıcıya attığım mesaja da dönüt olmadı. Daha önce Hepsiburada üzerinden böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu? Tavsiyeleriniz nedir?

Bekle. Millet hiç indirim görmemiş gibi sipariş veriyor.

Satıcı önemli eğer Hepsiburada ise telafi ederler sorun olmaz.

Satıcı önemli eğer Hepsiburada ise telafi ederler sorun olmaz.
Hayır ne yazık ki. Hepsiburada o dönem 13000 tl bandında satıyordu, bu satıcı uygun diye müşteri hizmetleri ile orijinallik hususunu görüşüp onların garantisini almam ardından tanınmayan bir satıcıdan sipariş verdim.

Belki ileride konu karşısına düşecek arkadaşlar olur deneyimimi ileteyim. Müşteri hizmetlerine talep açtım kargonun gecikmesi ile alakalı, Hepsiburada satıcı ile iletişime geçip tarafıma ürünü iptal etmemi söyledi. Böyle bir şey ancak bana aynı fiyat garantisi verirlerse aksi halde zarara gireceğimi söyledim. Bunun üzerine satın almış olduğum fiyat farkını kapsayacak bir kupon tanımlandı, siparişim iptal edildi ve Hepsiburada'nın kendi sattığı Airpods Pro'yu aynı fiyata satın almış oldum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,988
Üyeler
189,013
Son üye
stormclaw
Geri