Neler Yeni

HepsiBurada Alışveriş Yapmayın !.

Osmanbayirr

80+ Bronze
Arkadaşlar Asus VP249QGR ürünü satın aldım kargoda herhangi bir darbe yoktu.Ürünü almadan önce iade koşullarına baktım 14 gün boyunda iade edebileceğimi öğrendim.

Ve ürün geldi açtım ve ölü piksel ve ışık süzmesi olduğunu gördüm

1.jpg
2.jpg

Ve iade etmek için hepsiburada iletşime geçtim .Bana dedikleri servis raporu olmadan değişim olmayacağını söylediler bende tekrardan asus ile iletişime geçtim asusda bana bizde öyle bir bir şey yok dedi Tekrardan hepsiburada ile iletişime geçip durumu anlattım bana halen servis raporu olmadan olmıcağını söylüyor ürün 1 saatlik dahi değil fatura ile tüketiçi hakklarına gitmeyi düşünüyorum.Hepsiburada batıyorsun !..

tavsiyem ben mağdur oldum siz HepsiBurada üzerinden alışveriş yapmayın kesinlikle !..

Son düzenleme:

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Arkadaşlar Asus VP249QGR ürünü satın aldım kargoda herhangi bir darbe yoktu.Ürünü almadan önce iade koşullarına baktım 14 gün boyunda iade edebileceğimi öğrendim.

Ve ürün geldi açtım ve ölü piksel ve ışık süzmesi olduğunu gördüm

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Ve iade etmek için hepsiburada iletşime geçtim .Bana dedikleri servis raporu olmadan değişim olmayacağını söylediler bende tekrardan asus ile iletişime geçtim asusda bana bizde öyle bir bir şey yok dedi Tekrardan hepsiburada ile iletişime geçip durumu anlattım bana halen servis raporu olmadan olmıcağını söylüyor ürün 1 saatlik dahi değil fatura ile tüketiçi hakklarına gitmeyi düşünüyorum.Hepsiburada batıyorsun !..

tavsiyem ben mağdur oldum siz HepsiBurada üzerinden alışveriş yapmayın kesinlikle !..
Ben hep önermedim hepsiburadayı yaşadığım olaydan sonra almayın aldırmayın

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
Bende daha önce hepsiburadadan alışveriş yaptım hatta mouse aldım geçen gün fakat sorunsuz. Belkide sorunsuz geldiği için iade sorunlarıyla uğraşmadığım için böyle düşünüyorumdur, umarım sorununuzu çözebilirsiniz.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Öncelikle geçmiş olsun fakat Amazon.com.tr dışında nereden alırsanız alın size verilecek cevap bu olacaktı maalesef. Bunun Hepsiburada'sı N11'i Trendyol'u vs.'si hemen hemen hepsi böyle.

Benim de Hepsiburada'dan aldığım bir ürün arıza yaptı. Hepsiburada'ya ulaştım, bize gönderdin, biz de zaten servisine göndereceğiz dediler. Servis raporunu şart koşuyorlar. Yoksa değişim ve iadeye yanaşmıyorlar.

Ürünü bir Asus servisine ulaştırmaya çalışın. Eğer değişim veya iade kararı çıkmazsa 14 gün hakkınızı öne sürerek THH'ye başvurun.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
almıyorlar onu anlatmaya çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

birçok kişi aynı konudan canı yanmış
Benim ürünüm 4 kere git gel yaptı iade yazdığımız yeri değişim olarak değiştirdiler sanki bize kilitlemeye çalışıyorlar

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Şans işi olduğunu ne zaman anlayacaksınız acaba?
Herkes memnun olacak veya herkes şikayetçi olacak diye bir şey yok. İlla ki sorun yaşayan da memnun olan da oluyor ve ben şikayetlerimde hemen çözüme ulaşıyorum hb'de. Çoğu satıcı da monitörde bu durumu yapıyor açılmış olan ürünü rapor olmadan iade almıyor. Biraz uğraştırıcı olsa da sorununuz çözüme kavuşur umarım.

Osmanbayirr

80+ Bronze
Öncelikle geçmiş olsun fakat Amazon.com.tr dışında nereden alırsanız alın size verilecek cevap bu olacaktı maalesef. Bunun Hepsiburada'sı N11'i Trendyol'u vs.'si hemen hemen hepsi böyle.

Benim de Hepsiburada'dan aldığım bir ürün arıza yaptı. Hepsiburada'ya ulaştım, bize gönderdin, biz de zaten servisine göndereceğiz dediler. Servis raporunu şart koşuyorlar. Yoksa değişim ve iadeye yanaşmıyorlar.

Ürünü bir Asus servisine ulaştırmaya çalışın. Eğer değişim veya iade kararı çıkmazsa 14 gün hakkınızı öne sürerek THH'ye başvurun.
Şu şekilde normalde 14 boyunda iade hakkım hukuk çercevesinde var zaten koşusuz ben sevmedim desem zaten almak zorundalar

Top Bottom