Neler Yeni

HepsiBurada Alışveriş Yapmayın !.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Alakası yok konuya cok uzaksınız Hepsiburada altında alışveriş yapıyoruz alt satıcıları bizim ilgi alanımız degil
monitörün tek satıcısı betaplus servis garanti için onlarla iletişime geçmen lazım

Osmanbayirr

80+ Bronze
monitörün tek satıcısı betaplus servis garanti için onlarla iletişime geçmen lazım
alakası yok durum ile ben hepsiburada altında alışveriş yapıyorum bana kargo ve fatura hepsiburada aracıyla kesiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamen sorunum cok güzel anlatmış

N0XI

80+ Bronze
Arkadaşlar Asus VP249QGR ürünü satın aldım kargoda herhangi bir darbe yoktu.Ürünü almadan önce iade koşullarına baktım 14 gün boyunda iade edebileceğimi öğrendim.

Ve ürün geldi açtım ve ölü piksel ve ışık süzmesi olduğunu gördüm

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Ve iade etmek için hepsiburada iletşime geçtim .Bana dedikleri servis raporu olmadan değişim olmayacağını söylediler bende tekrardan asus ile iletişime geçtim asusda bana bizde öyle bir bir şey yok dedi Tekrardan hepsiburada ile iletişime geçip durumu anlattım bana halen servis raporu olmadan olmıcağını söylüyor ürün 1 saatlik dahi değil fatura ile tüketiçi hakklarına gitmeyi düşünüyorum.Hepsiburada batıyorsun !..

tavsiyem ben mağdur oldum siz HepsiBurada üzerinden alışveriş yapmayın kesinlikle !..
Hocam merhaba bende incehesap üzerinden asus monitör almıştım ölü piksel çıkmıştı hatta konusunuda açmıştım forumda. Onlarda aynı şekil önce servise gitmesi gerektiğini dediler bu normal bir şey heralde ben ölü pikselden iade almıycaklarını bildiğim için ürün boyutu fazla geldi filan dedim servise gitti sonra iademi yaptılar.

Osmanbayirr

80+ Bronze
Hocam merhaba bende incehesap üzerinden asus monitör almıştım ölü piksel çıkmıştı hatta konusunuda açmıştım forumda. Onlarda aynı şekil önce servise gitmesi gerektiğini dediler bu normal bir şey heralde ben ölü pikselden iade almıycaklarını bildiğim için ürün boyutu fazla geldi filan dedim servise gitti sonra iademi yaptılar.
hocam sorun zaten ben her yolu deniyorum adamlar herşekilde asus rapor lazım diyor asus benle alakası yok diyor

• Beğen
Reaksiyonlar: N0XI

N0XI

80+ Bronze
hocam sorun zaten ben her yolu deniyorum adamlar herşekilde asus rapor lazım diyor asus benle alakası yok diyor
Hocam her türlü servise gitmesi gerek diye biliyorum bende(bende asusu aradığımda servise yollayın demişlerdi) zaten o sorunu gördükten sonra direk değişim veya iade yaparlar size.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar Asus VP249QGR ürünü satın aldım kargoda herhangi bir darbe yoktu.Ürünü almadan önce iade koşullarına baktım 14 gün boyunda iade edebileceğimi öğrendim.

Ve ürün geldi açtım ve ölü piksel ve ışık süzmesi olduğunu gördüm

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Ve iade etmek için hepsiburada iletşime geçtim .Bana dedikleri servis raporu olmadan değişim olmayacağını söylediler bende tekrardan asus ile iletişime geçtim asusda bana bizde öyle bir bir şey yok dedi Tekrardan hepsiburada ile iletişime geçip durumu anlattım bana halen servis raporu olmadan olmıcağını söylüyor ürün 1 saatlik dahi değil fatura ile tüketiçi hakklarına gitmeyi düşünüyorum.Hepsiburada batıyorsun !..

tavsiyem ben mağdur oldum siz HepsiBurada üzerinden alışveriş yapmayın kesinlikle !..
İşte buyüzden n11 :D

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
1 yıl önce arkadaşım kulaklık sipariş etmişti hepsiburadadan kulaklığın magnetleeri ve sağ kulaklığı çalışmıyordu kutu üstündede bazı çizikler vardı (xiaominin bluetooth kulaklıklarından) 10 15 kez aradı ve her seferinde bir şey yapamayız dediler hepsiburada pişmanlıktır

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
babam hepsiburada'nın neredeyse adı çıktığından beri alışveriş yapıyor kaç kere iade durumumuz oldu hiç böylesine rastlamadık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,487
Üyeler
167,500
Son üye
SelamBenOmer
Top Bottom