Neler Yeni

HepsiBurada Alışveriş Yapmayın !.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Ben memnunum

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ben ucuza gamepad aldım sıkıntı olmamıştı bence burda satan firmaya bakmak lazım.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar Asus VP249QGR ürünü satın aldım kargoda herhangi bir darbe yoktu.Ürünü almadan önce iade koşullarına baktım 14 gün boyunda iade edebileceğimi öğrendim.

Ve ürün geldi açtım ve ölü piksel ve ışık süzmesi olduğunu gördüm

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Ve iade etmek için hepsiburada iletşime geçtim .Bana dedikleri servis raporu olmadan değişim olmayacağını söylediler bende tekrardan asus ile iletişime geçtim asusda bana bizde öyle bir bir şey yok dedi Tekrardan hepsiburada ile iletişime geçip durumu anlattım bana halen servis raporu olmadan olmıcağını söylüyor ürün 1 saatlik dahi değil fatura ile tüketiçi hakklarına gitmeyi düşünüyorum.Hepsiburada batıyorsun !..

tavsiyem ben mağdur oldum siz HepsiBurada üzerinden alışveriş yapmayın kesinlikle !..
Satıcı hepsiburada mıydı thh başvur iadeni kabul etmedilerse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bence eşya kendi sitesinden alınmalı örn.
Kitaplar bkm/kitapyurdu/kitapseç gibi
PC parçaları ve ekipmanları incehesap/ itopya gibi.

Swind

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Erdem
Bende kulaklığımı burdan almıştım eski kulaklığım olan hyperx cloud stinger mic bozuk çıktı iade de edemedim ettirmedi adiler o gün bügündür hepsiburadadan sipariş vermiyorum.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Hepsiburada cidden sıkıntı geçen laptop aldım. Şirket üzerinden kdv indirimi yaptırmak için bireysel kısımda t.c no istiyordu. Ben de direkt tc mi yazdım e devletten kdv indirimi çıksın diye. Lan bi baktım faturada t.c nom yazmıyor. Whatsaptan iletişime geçtim hemen faturayı bireysel kesmişsiniz diyor dedim t.c numaramı aldınız sipariş sırasında ama faturaya niye yazmadınız dedim adam benden ss istedi. T.c no istenilen yerin ss ni atın dedi attım bende daha sonradan 2. bir fatura düzenlediler t.c numaramı eklediler ama çok uğraştım 1 gün falan. Hb sıkıntılı bi platform biraz aldığın ürünler şans gibi bir şey.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar Asus VP249QGR ürünü satın aldım kargoda herhangi bir darbe yoktu.Ürünü almadan önce iade koşullarına baktım 14 gün boyunda iade edebileceğimi öğrendim.

Ve ürün geldi açtım ve ölü piksel ve ışık süzmesi olduğunu gördüm

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Ve iade etmek için hepsiburada iletşime geçtim .Bana dedikleri servis raporu olmadan değişim olmayacağını söylediler bende tekrardan asus ile iletişime geçtim asusda bana bizde öyle bir bir şey yok dedi Tekrardan hepsiburada ile iletişime geçip durumu anlattım bana halen servis raporu olmadan olmıcağını söylüyor ürün 1 saatlik dahi değil fatura ile tüketiçi hakklarına gitmeyi düşünüyorum.Hepsiburada batıyorsun !..

tavsiyem ben mağdur oldum siz HepsiBurada üzerinden alışveriş yapmayın kesinlikle !..
bu çapta büyük ürünleri alırken amazon dışında başka yeri tercih etmiyorum sende öyle yapmalıydın, diğerleri hep sorun çıkartıyor.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Benimde başımdan sıkıntılı bir alışveriş geçti.Kısaca anlatayım.500 adet vida sipariş ettim.Kargo geldi bir de ne göreyim içinde 53 tane falan vida var.Dedim sanırım dalga geçiyorlar.Aradım müşteri hizmetlerini mağaza ile iletişime geçtik kargoya vericek kalan kısmı dedi.Ne kargo geldi ne bir şey oldu 25 lira bir şeydi uğraşmadım devamında da.Ama size tavsiyem amazondan şaşmayın derim.Adamların kargoları desen hemen geliyor.Paketleme kalem alsam koca kutuyla geliyor.2 liralık ürüne kargo vermiyorum.Falan filan bulamadığım ürün dışında her şeyi amazondan alıyorum.Tavsiye ederim.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Başka bir sebep ile iade edilmiyor mu?
Ürünü beğenmedim gibi. (Örnek biraz ütopik oldu.)

Top Bottom