Telefondan baktım yan hesaba gelmisTelefondan uygulamadan baktın mı?
Yoksa PC'den mi baktın?
premium var uzun süredir bende ama gelmemişHepsiBurada bazı hesaplara 100TL Altlimitsiz kod tanımlamış. 101tl altlimit. 101 liraya 1tl ödüyorsunuz yani.
Hesaplarınızı kontrol edin
Alıntıyı görüntüle
Ne alınır
hocam bi şey diyeceğim asitli içecek nasıl alıyosunuz bende almak istiyorum ama asitli içecek çalkalandıktan sonra açılında patlıyor ve kargoda da baya bir çalkalanmaz mı
30 liraya 12 litre soda
bana 250 tl vermiş alt limitsizHepsiBurada bazı hesaplara 100TL Altlimitsiz kod tanımlamış. 101tl altlimit. 101 liraya 1tl ödüyorsunuz yani.
Hesaplarınızı kontrol edin
Alıntıyı görüntüle
Hocam markete gelene kadar sizce çalkalanmiyomu?hocam bi şey diyeceğim asitli içecek nasıl alıyosunuz bende almak istiyorum ama asitli içecek çalkalandıktan sonra açılında patlıyor ve kargoda da baya bir çalkalanmaz mı
mantıklı dediniz hocam ben bunu hiç düşünmemişim ama geldiği gibi açarsam patlar herhalde dolapta tutarım biraz sağolun ben bakayım ya çikolata falan tarzı bir şey ya da soda alacağımHocam markete gelene kadar sizce çalkalanmiyomu?
Valla marketten almiş gibi hiç sorunsuz açıp içiyorum. Zaten agzina kadar dolu bunlarda pek calkalanmada etkilenmiyor.