- Reaksiyon skoru
- 5,717
Dizüstü bilgisayar, hazır sistem, ekran kartı vb. şeylerde Hepsiburada Worldcard vade farksız 10 taksit yapıyor. Premium özel başka kartlarda aktif olabilir kontrol edin.
bakıyorum görürsem haber veririm sen görürsen bana haber ver :dVar mı beyaz güzel parça
bakıyorum da her zamanki gibi baktığım beyaz parçalar normal sitelerden çok çok pahalı aorus x870 pro ice 30kbakıyorum görürsem haber veririm sen görürsen bana haber ver :d
imkanı yok etmez bende ekran kartı ve işlemci soğutucu bakıyorum denk gelirse fan bir debakıyorum da her zamanki gibi baktığım beyaz parçalar normal sitelerden çok çok pahalı aorus x870 pro ice 30k![]()
Fare kapanına düşmeyin diyorsun broDaha kasıma girmedik herkes çok heyecanlı gördüğünü atıyor sakin olun bence acele etmeden araştırıp ürünlerinizi sipariş edin , taksitli dizüstü kampanyaları çok hoş olmuş ama araştırmadan almayın![]()
macbook pro m4 var mı bakabilir misinizDizüstü bilgisayar, hazır sistem, ekran kartı vb. şeylerde Hepsiburada Worldcard vade farksız 10 taksit yapıyor. Premium özel başka kartlarda aktif olabilir kontrol edin.