Hepsiburada Fatura Rezaleti

Osmanbayirr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
352
Arkadaşlar daha önce Hepsiburadan bir ürün aldım fatura gelmedi müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim.Faturanın elektronik olarak geleceğini söylediler ve komik bir şekilde fatura düzenleyip göndermişler bir faturada ürün bilgisi yer almalıdır.Hayattımda ilk defa böyle fatura görüyorum
C3EFC7FA-76D9-4226-B903-C89FC79F1EE0.jpeg

Aldığım ürün elektronik eşya bozuk çıkabilirdi.Ve aldığım ürünün faturası mı oldu şimdi ? 😁

Arkadaşlar daha önce Hepsiburadan bir ürün aldım fatura gelmedi müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim.Faturanın elektronik olarak geleceğini söylediler ve komik bir şekilde fatura düzenleyip göndermişler bir faturada ürün bilgisi yer almalıdır.Hayattımda ilk defa böyle fatura görüyorum
Alıntıyı görüntüle
Aldığım ürün elektronik eşya bozuk çıkabilirdi.
Oha ya tam bir rezalet ama hb nin suçu değil bu satıcının suçu

Abicim yanlış anlama ama ne yapalım şimdi??

İletişime geçerek çözebilirsin öyle aman aman bi sorun yok ortada... Fatura bu yanlış kesilmiş olabilir. Yeterki doğru ürün gelsin.

Abi bence bu hepsiburada ile alakalı değil daha bugün xiaomi mi box s aldım adamlar anında faturasını yolladılar.Bu işleri direk firmalara mal etmemek lazım.Canlı desteğe başvurabilirsin.

Burada sadece kargonun faturası belirtilmiş. Müşteri hizmetlerini bir daha ara ve düzgün bir fatura göndermelerini bunun fatura olmadığını direkt ürünün faturasını istediğini belirt.

Tekrar geribildirim de bulunun, yardımcı olurlar.

banada bugün aynı şekilde fatura geldi 1 hafta önce aldığım ürünün sadece kargo parasının faturasını göndermişler :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

banada bugün aynı şekilde fatura geldi 1 hafta önce aldığım ürünün sadece kargo parasının faturasını göndermişler :)
en azından bozulabilecek bir ürün değil oyuzden bende pek kafaya takmadım.

Geri