soulhunter
80+
- Reaksiyon skoru
- 176
Hepsiburada akşam 20.00'den sonra daha iyi fiyatlar vaad edeb bir indirim reklamı yapmış. Akşam bi göz gezdirmek lazım
4 MS , DP portu yok ve VA panel bu fiyatlara indirimlerde daha kaliteli monitörler düşüyor
2bin lira ve altına düşmüyor artık hocam bulursan at alalım4 MS , DP portu yok ve VA panel bu fiyatlara indirimlerde daha kaliteli monitörler düşüyor
curved ve dp port var4 MS , DP portu yok ve VA panel bu fiyatlara indirimlerde daha kaliteli monitörler düşüyor
Dusuyor hocam en azından 1ms dusuyor bu fıyata bu meh yani indirip beklenip daha güzel bir şey yakın fiyata alınabilir2bin lira ve altına düşmüyor artık hocam bulursan at alalım
Düşmüyo kardeşim 2 aydır monitör arıyorum 1 ms sadece viewsonic düşüyor o da tn panel düştüğü an link at alayımDusuyor hocam en azından 1ms dusuyor bu fıyata bu meh yani indirip beklenip daha güzel bir şey yakın fiyata alınabilir
Sizin attığınız panelde va hocam yani IPS değilDüşmüyo kardeşim 2 aydır monitör arıyorum 1 ms sadece viewsonic düşüyor o da tn panel düştüğü an link at alayım
Eyvallah senin aferinine kalmadık.Sizin attığınız panelde va hocam yani IPS değildediğim gibi fiyat cok uygun değil isteyen alsın diyeceğim de 4 ms cok fazla , ben olsam arkadaşların yerinde ya beklerim yada 100 200 koyar indirim beklerim bunu yan monitör dahi yapmam bu fiyata siz aferin indirim bulmussunuz ama yani cok iyi bir ürün değil aferin ama.
1ms ile 4ms in farkını gözünüz ile görebilecekseniz eyvallahSizin attığınız panelde va hocam yani IPS değildediğim gibi fiyat cok uygun değil isteyen alsın diyeceğim de 4 ms cok fazla , ben olsam arkadaşların yerinde ya beklerim yada 100 200 koyar indirim beklerim bunu yan monitör dahi yapmam bu fiyata siz aferin indirim bulmussunuz ama yani cok iyi bir ürün değil aferin ama.