Neler Yeni

HepsiBurada, HepsiJet rezilliği

Rich Kedy

80+ Bronze
Selamlar dostlar, ben Hepsiburada'dan bir mouse satın aldım ve mouseyi beğenmedim. İade etmek istedim, fotoğraflarıyla ile birlikte iade reddedildi. Kargoyu kapımdan teslim alınmasını işaretledim, ve HepsiBurada'nın kendi kargosu HepsiJet teslim aldı kargoyu. Ve kargodayken yırtılmış olmasına rağmen hala anlamıyorlar ve ürün satışa uygun değildir diyorlar. 2. Kez iade talebi oluşturduk müşteri hizmetlerinden, o da bugün reddedildi. Bilginize olsun. HepsiJet bahsedildiği gibi rezalet bir kargo şirketi.
(Bir ürünü beğenmeyince iade kabul etmek zorundadır satıcı firma.)

@Abdullah Hacıgül

Rich Kedy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
Selamlar dostlar, ben Hepsiburada'dan bir mouse satın aldım ve mouseyi beğenmedim. İade etmek istedim, fotoğraflarıyla ile birlikte iade reddedildi. Kargoyu kapımdan teslim alınmasını işaretledim, ve HepsiBurada'nın kendi kargosu HepsiJet teslim aldı kargoyu. Ve kargodayken yırtılmış olmasına rağmen hala anlamıyorlar ve ürün satışa uygun değildir diyorlar. 2. Kez iade talebi oluşturduk müşteri hizmetlerinden, o da bugün reddedildi. Bilginize olsun. HepsiJet bahsedildiği gibi rezalet bir kargo şirketi.
(Bir ürünü beğenmeyince iade kabul etmek zorundadır satıcı firma.)

@Abdullah Hacıgül
ama kutusu ve ya ürün zarar görmüşse almak zorunda değil

Rich Kedy

80+ Bronze
ama kutusu ve ya ürün zarar görmüşse almak zorunda değil
Ürün falan sapasağlam, ve kutu benim elimde zarar görmedi. Kargodayken zarar gördü, sırf kendi kargo şirketleri diye dava açmıyorlar.

Rich Kedy

80+ Bronze

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
Hayır, normal kutusunda.
kutu değil poşet olarak illaki poşetle geliyor ve yırtılması zor bir ihtimal kutunun hani kargocular fırlatmıştır falan ezilir bence ortada kargo firmasında bir art niyet var keşke video falan çekseydiniz kargoya vermeden önce

Rich Kedy

80+ Bronze
Kimseye güvenilemez oldu, göndermeden önce fotoğrafını çekiyorum ben artık bu sorunu forumda biri daha yaşamıştı.
Bende çekmiştim, ve hatta göndermiştim de ama ona rağmen reddedildi.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Ben kutuyu açarken video alıyorum artık ürünü kargolarken de çekiyorum gerçekten öyle bir duruma geldik ki... Ama ben hız açısından memnunum sipariş ettiğim şey 24 saat geçmeden garanti elime ulaşıyor.

Rich Kedy

80+ Bronze
kutu değil poşet olarak illaki poşetle geliyor ve yırtılması zor bir ihtimal kutunun hani kargocular fırlatmıştır falan ezilir bence ortada kargo firmasında bir art niyet var keşke fotoraflarını falan çekseydiniz kargoya vermeden önce
Fotoğraflarını çekmiştim. İsterseniz atayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,814
Üyeler
164,916
Son üye
piareks
Top Bottom