Parçalarda indirim var şu an.taksitle vs ile mi alıcaksınız da hepsiburada olsun istiyorsunuz?
yüzde 5lik olandan mı bahsediyorunuz?Parçalarda indirim var şu an.
evetyüzde 5lik olandan mı bahsediyorunuz?
hem taksit hem indirim akmazmı?taksitle vs ile mi alıcaksınız da hepsiburada olsun istiyorsunuz?
taksit için düşünülebilir ancak pek de bi inidirim göremedim benhem taksit hem indirim akmazmı?
benim bilgim yok indirim lafını duyunca bir şey sandım anlayan biri bi yardımcı olsa aslında bi toplayıp karşılaştırsaktaksit için düşünülebilir ancak pek de bi inidirim göremedim ben
İtopya da indirim vardı istersen orayada bakbenim bilgim yok indirim lafını duyunca bir şey sandım anlayan biri bi yardımcı olsa aslında bi toplayıp karşılaştırsak
İtopya da indirim vardı istersen bak
hepsiburada taksit olayı ç0ok iyi yoksa itopya yerine gamingenden alırım daha iyiİtopya da indirim vardı istersen orayada bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyw reis ama benim için ti olması fazla önemli değil işlemci ve ram yüksek olsun kafihttps://www.n11.com/urun/amd-ryzen-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
7500f 6000tl
anakart b650 s2h 3700tlGigabyte B650M S2H AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte B650M S2H AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
kingoston 1tb m2 2000tlKingston NV2 SNV2S/1000G 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston NV2 SNV2S/1000G 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
işlemci soğutucusu 1750tlTHERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr
kasa psu 3600tlXPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower XPG Kyber 750W 80+ Gold Gaming Kasa
Modern Oymalı ön panel tasarımı, ARGB dişlilerine modlanırken görsel estetik sunar ve 4 adet 120 mm fan ile çekilecek hava akışını geliştirir.www.gaming.gen.tr
rtx 4060ti 8gb 14000tl
total 31 civarı yapıyor internetteki en ucuz fiyatları baz aldım ve hiçbiri hepsiburada değil
hazır sistem yine daha ucuza gelireyw reis ama benim için ti olması fazla önemli değil işlemci ve ram yüksek olsun kafi