🔥İndirim HEPSİBURADA LAPTOPLARDA %5 İNDİRIM

Furkanozr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,804
Laptop, Monitör gibi teknolojik ürünlerde %5 sepette indirim var çoğu ürün fiyatını şişirmişler gerçek indirimli ürün varsa daha uyguna gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@no-name @_berdan_ hocalarım bizim 3050 laptop hayal oldu galiba

Son düzenleme:
Laptop, Monitör gibi teknolojik ürünlerde %5 sepette indirim var çoğu ürün fiyatını şişirmişler gerçek indirimli ürün varsa daha uyguna gelir

@noname @_berdan_ hocalarım bizim 3050 laptop hayal oldu galiba
Bizim hayalleri siyah poşete koyun kimse görmesin

Aynen

bundan sonra daha da indirim gelmez herhalde siparişi vereyim ben amazondan

Mobil olarak kullanmaya uygun güçlü bir laptop tavsiye edebilecek olan var mı? Oyun amacı yok, sadece iş için kullanılacak. Mühendislik temalı işler için elimde taşıyayım atölyeye rahat taşıyayım arabada açıp ufak düzenlemeleri yapayım revizyon dosyası göndereyim istediğim bir cihaz arıyorum

Mobil olarak kullanmaya uygun güçlü bir laptop tavsiye edebilecek olan var mı? Oyun amacı yok, sadece iş için kullanılacak. Mühendislik temalı işler için elimde taşıyayım atölyeye rahat taşıyayım arabada açıp ufak düzenlemeleri yapayım revizyon dosyası göndereyim istediğim bir cihaz arıyorum
Bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz hocam.

Bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz hocam.

Belitmeyi unutmuşum mesajı düzenlemeyi de bulamadım.

Bütçe maks 20k ancak tabiiki de ne kadar düşük o kadar iyi

en uygun acerın bi modeli var 4600h + gtx 1650 13 k ya geliyor.11 k ya falan denk gelse ben alıcaktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,320
Üyeler
188,403
Son üye
VeyselCftc63
Geri