Neler Yeni

Yardım Hepsiburada Ölü piksel Değişim-İade Alıyor mı?

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Eğer fps ağırlıklı oyunlar oynarsan ve işlemcini değiştirmeyi düşünüyorsan monitör önerebilirim dostum
Hocam birkaç sene değiştirmeyi düşünmüyorum.. 2k altı da almak istemiyorum doğrusu.

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin
Hocam birkaç sene değiştirmeyi düşünmüyorum.. 2k altı da almak istemiyorum doğrusu.
Pekala hayırlı uğurlu olsun

Bunuda değerlendirebilirsin üstelik gider vatandan alırsın testlerinide yaptırırsın kafan rahat olur .

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin
Ama 2 k önerisi yapabilirsin , ki baktım en az 6k da bir MSI bır De 3 kez iade ettiğim Asus monitör var.

bunlarada bakabilirsin

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak

bunlarada bakabilirsin
1a olan iade ettiğim. Diğer modeller De panel felan olarak aynı sadece pivot var
Acaba vatanda elden olarak alsam da bu fiyatlara varmıdır ? Gidip ölü piksel test yaparak almak isterdim aslında iyi olurdu.

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin
1a olan iade ettiğim. Diğer modeller De panel felan olarak aynı sadece pivot var
Acaba vatanda elden olarak alsam da bu fiyatlara varmıdır ? Gidip ölü piksel test yaparak almak isterdim aslında iyi olurdu.
Aynı fiyatlar olur zaten genelde ve dediğim gibi testlerinide yaptırsın bi sorun çıkarsa direk kapalı kutu ile değiştiyorlar oradayken

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,929
İsim
Mert Can Ergün
@✓Arda Monitöru arda da kullanıyor

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,184
İsim
Turuncu Keskin
G27Q şu an kullanıyorum, fazlasıyla memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
Siz nerden aldınız? Memnunmusunuz ? Önceki iade ettiğim 250nit parlaklığa sahipti bu 300 imiş hoşuma gitti çünkü 250 biraz az gibiydi. Renkleri dolgun mu acaba ? Sizde ölü piksel , ghosting veya ışık sızması çıktı mi
Hocam ben incehesaptan aldım ama şu an stoklarında yok. Memnunum çok güzel bir monitör renkleri çok iyi ama bu konuda yorum yapmam doğru olmaz renk koru olan birisi bilemedim yani 😀 ergonomik, tasarımı güzel, çerçevesiz tasarım, kişiselleştirilebilir arka aydınlatma, fast ips, Rapid ips ve daha fazlası.
Ben Hepsiburada dan alacağım.. yarın bı sorayım müşteri temsilcilerine umarım test ederler De sıkıntı çıkmaz .
Sansiniza kalmış hocam 1-2 gün bekleyin amazon atoguna gelmezse alin

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
John Karga
Hepsiburada sitesinden bu monitörü 6k'ya alacağım fakat ölü piksel veya ışık sızması sorunu olduğunda değişim veya iade yaparlar mı? Satıcı HepsiBurada. Satıcıya soru sorulmadığı için size sorayım dedim.Alıntıyı görüntüle
Satıcıya bağlı. Kutuda hasar yoksa %95 ihitmalle iade kabul ediyorlar. Kargodan alırken falan iyice bak kutuya hasar varsa tutanak tuttur. Sen de açarken kutuya dikkat et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,109
Üyeler
164,616
Son üye
omer_sylmzo
Top Bottom