Kuveyt Türk kartına da peşin fiyatına 9 taksit, aidat yok.Hb premium kart aidat ı olması lazım bide onu mu çıkartak içimiz dışımız kart oldu.
Normalde o kadar vade farkı oluyor mu ? Ben normalde 30 ise vade farkıyla 34-35 oluyodur diye düşünüyordum.Piyasa ve gerçekler hocam. Ek olarak 29.999 bile olsa fiyatı 9 taksitle 38 bine gelecek. Benim gibi taksitle alacak kişiler için çok iyi fiyat.
Yoksa itopyada 31.999'a giga var şuan;
![]()
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING 16GB GDDR6 256 Bit RGB LED Ekran Karti | ITOPYA
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING 16GB GDDR6 256 Bit RGB LED Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile GV-R9070XTGAMING OC-16 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
4080den niye geçmeye çalıştınız ki4080 satıp bu karta geçenler bunu nasıl kabullenebiliyor. Bende aynı şeyi yaptığım için bu kartı alamıyorum. Çünkü upgrade yapmak isterken bildiğin downgrade olacak bu.
Msi'ı biliyorum da diğerlerini görmedik xfx, powercolor genelde ucuz olur. Bir Asus gördük o da primeAMD nin msi ile anlaşması bitmiş msi gelmeyecek, yakında diğer üreticilerde getirir bence msi yerine acer eklenmiş acerin predator modeli fena durmuyor bakalım
5000 serisini ben hiç beğenmedim. Ek olarak kart tasarımları da çok kötü. Rog da mesela niye beyaz yok. Ben astral almak zorunda mıyım. Boş boş işler.al bendende okadar auros master 50 sattım5080 alım dedim vramler hayel kırıklığı 5080 ti felan çıkarsa iyi olur .D
50'ye 4080 satıp 33'e bunu alınca sorun olmuyor4080 satıp bu karta geçenler bunu nasıl kabullenebiliyor. Bende aynı şeyi yaptığım için bu kartı alamıyorum. Çünkü upgrade yapmak isterken bildiğin downgrade olacak bu.
Ben 7000 serisi almazdım. Çünkü fsr4 gelmeyecek. Yani önü kapalı bir kart.Alıp al almamakta çok kararsızım bütçeyi aşırı zorluyorum 7800xt nitro alıp yola devam mı edeyim acaba
Evet ama o kartımda limit 20k sadece.Kuveyt Türk kartına da peşin fiyatına 9 taksit, aidat yok.
30 bin liranın 9 taksit vadesi 37 bin civarı.Normalde o kadar vade farkı oluyor mu ? Ben normalde 30 ise vade farkıyla 34-35 oluyodur diye düşünüyordum.
Eğer dediğiniz kadar fark saplıyolarsa uygun imkan
Tuf var itopyada şuan. O çok güzel ama 39 bin fiyati.Msi'ı biliyorum da diğerlerini görmedik xfx, powercolor genelde ucuz olur. Bir Asus gördük o da prime
Powercolor da incehesap ve enerjiyle kafiyeli olan firmada satıldı ancak o kadar da ucuz değillerdi aynı fiyat aralığındaydılar.Msi'ı biliyorum da diğerlerini görmedik xfx, powercolor genelde ucuz olur. Bir Asus gördük o da prime
680 lira falan ama kart aidatı alınca ararsan geri yatırıyorlar.HB Premium World kartın aidatı var mı?
Bu fiyatlara alınmaz. 25-28 bandında olması şart... Yoksa performans olarak beklemeniz hata3080 kullanıyorum geçmek mantıklı mı ?