igpu iyidir asdasd 2 aydır kullanıyorum ıkınıyordu 9800x3d geçtim bir tık iyi oldu en sonTaksit ve param güvende çok alıyor. Nakit arayanlar için seçenek tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
7800x3d'nin igpu'su ile sürünüyorum.
Hocam konu dışı ama bende de kart var yıl sonu aidat sonrası mı arayıp istiyoruz aidatıXt zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefonla arayınca aidatı geri yatırıyorlar.
Xt zaten knk9070xt olsa alınırdı
Aidat ücreti karttan alınınca ara.Hocam konu dışı ama bende de kart var yıl sonu aidat sonrası mı arayıp istiyoruz aidatı
Hiç sanmıyorum. Bunlar referans kart olsa dediğiniz doğru olurdu. 27 28k dan aşağısı cidden çok zorMaksimum 25000’lere satılması gereken kartları %35 zamlı alıyorsunuz bir de indirim sayıyorsunuz gerçekten üzücü.
Bende beyaz 4080 rog sattım gecen 50'ye bu sebeple geçiyorum.Aslinda sistem beyaz kartida öyle alacaktım da baktım beyazı 36 bin. Pederin kartta da tam 34 limit var. Dedim gerek yok siyah al geç.igpu iyidir asdasd 2 aydır kullanıyorum ıkınıyordu 9800x3d geçtim bir tık iyi oldu en songittim rx480 8gb aldım arkadaştan yoksa çatlıcam üst segment kart çıkarsa kesinlikle amd alırdım
5080 beyaz alıcamda taksit gelicekte 5 yıl geçer gibi
![]()
AMD nin msi ile anlaşması bitmiş msi gelmeyecek, yakında diğer üreticilerde getirir bence msi yerine acer eklenmiş acerin predator modeli fena durmuyor bakalımNiye gigabyte ve Sapphire satılıyor sadece. 5070 bile satışa çıktı 9000 serisi zar zor görüyoruz
maximum karta peşin 3 taksik itopyada o daha mantıklı geldi banaPiyasa ve gerçekler hocam. Ek olarak 29.999 bile olsa fiyatı 9 taksitle 38 bine gelecek. Benim gibi taksitle alacak kişiler için çok iyi fiyat.
Yoksa itopyada 31.999'a giga var şuan;
![]()
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING 16GB GDDR6 256 Bit RGB LED Ekran Karti | ITOPYA
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING 16GB GDDR6 256 Bit RGB LED Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile GV-R9070XTGAMING OC-16 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
@barut2bin falan zamlı gelmiş ama 9 taksit avantajı ile rakipsizler.
Hb premium kartla ben aldım.
Alıntıyı görüntüle
al bendende okadar auros master 50 sattımBende beyaz 4080 rog sattım gecen 50'ye bu sebeple geçiyorum.Aslinda sistem beyaz kartida öyle alacaktım da baktım beyazı 36 bin. Pederin kartta da tam 34 limit var. Dedim gerek yok siyah al geç.