15 lira sınırı varsa komikmişDostlar selam, hepsiburada premium sahibiyim ancak geçen gün 1850₺ koltuk aldım ama %3 vermesi gereken cashbacki 15₺ verdi. %1 bile verse 18.5₺ yapıyor zaten. bir sınırı vs mi var ben mi bilmiyorum?
evet sınır varDostlar selam, hepsiburada premium sahibiyim ancak geçen gün 1850₺ koltuk aldım ama %3 vermesi gereken cashbacki 15₺ verdi. %1 bile verse 18.5₺ yapıyor zaten. bir sınırı vs mi var ben mi bilmiyorum?
harbi komik sadece kargo bedava olsun bide blu tv için aldım ben15 lira sınırı varsa komikmiş
hocam 1000₺ diyor max 30₺ diyor bana 15 verdi ben mi yanlış anladım 1000₺ geçince max 15 mi veriyormuşevet sınır var
-Hepsiburada: Alt Limit 1 TL - Üst Limit 500 TL (500 TL ve üzeri alışverişlerde maximum 15 TL Hepsipapel kazanılabilir.)
-Market: Alt Limit 1 TL - Üst Limit 200 TL (200 TL ve üzeri alışverişlerde maximum 6 TL Hepsipapel kazanılabilir.)
-Hepsiburada Seyahat: Alt Limit 1 TL - Üst Limit 1.000 TL (1000 TL ve üzeri alışverişlerde maximum 30 TL Hepsipapel kazanılabilir.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
harbi komik sadece kargo bedava olsun bide blu tv için aldım ben
bende Kargo ve bluTV için alıyorum zaten. Game Of Thrones bitsin iptal ederim belki.evet sınır var
-Hepsiburada: Alt Limit 1 TL - Üst Limit 500 TL (500 TL ve üzeri alışverişlerde maximum 15 TL Hepsipapel kazanılabilir.)
-Market: Alt Limit 1 TL - Üst Limit 200 TL (200 TL ve üzeri alışverişlerde maximum 6 TL Hepsipapel kazanılabilir.)
-Hepsiburada Seyahat: Alt Limit 1 TL - Üst Limit 1.000 TL (1000 TL ve üzeri alışverişlerde maximum 30 TL Hepsipapel kazanılabilir.)
harbi komik sadece kargo bedava olsun bide blu tv için aldım ben
Sen seyehat kısmına bakıyorsun, en üsttekine bakıcaksın 500 tl ve üstüne 15 diyorhocam 1000₺ diyor max 30₺ diyor bana 15 verdi ben mi yanlış anladım 1000₺ geçince max 15 mi veriyormuş
bende Kargo ve bluTV için alıyorum zaten. Game Of Thrones bitsin iptal ederim belki.
aşırı saçma olmuş bu olay, sınır olmasını anlarım ama 15₺ ile kısıtlamak aşırı saçma olmuş. en az 55-60₺ olması gerekiyordu bence sınırın.Sen seyehat kısmına bakıyorsun, en üsttekine bakıcaksın 500 TL ve üstüne 15 diyor
%3 ile mi batacak hocam? Sinir olmasına bir şey demiyoruz sınırın 15₺ olmasına bir şey diyoruz yapsın 1-1.500 arası Max 55₺ kimse sorun etmezdi.Kardeşim 15 lira vericek tabi ne vericek hepsiburada batar yoksa
Olmaz o kesinti Cem Yılmazın reklam parası%3 ile mi batacak hocam? Sinir olmasına bir şey demiyoruz sınırın 15₺ olmasına bir şey diyoruz yapsın 1-1.500 arası Max 55₺ kimse sorun etmezdi.
Kargonun ücretsiz olması dışında bir avantajı yok. Onun için premium a geçtim.Bu sınır gerçekten saçmaymış bu arada, hiçbir olayı yok bence.