Gif Man
80+ Gold
kral benım uyelık bıtmıstı yenılesem oluyor mu bu
4 ay bizden kampanyası 3-31 Temmuz arasında Premiumlu olmuş kullanıcılar için geçerlidir ve faydalanmak için sipariş oluşturma şartı bulunmaktadır. Premium üyelik ücreti Hepsipara olarak yatırılır. Her müşteri ayda 1, toplamda 4 kere faydalanabilir. Detaylar için tıklayın.
Aynı Duruma Bizzat Tanık Oldum Hocam Otomatik Çekiyordu .Hepsiburadayı kapattım ben. Çıktığından beri üyeyim. Nays hesabıma bağlı sürekli oradan otomatik çekiyordu parayı. Geçen bir şeyin bildirimi geldi girmişken bakayım dedim. Her ay 1 gün önce bazen 2 3 gün önce ödemeyi çekmişler. Yani ben 5 inde ödeme yapıyordum sabit olarak. İlk ay 5 inde sonraki ay 3ünde sonra ki ay 1 inde sonraki 30unda derken 1 ayda 2 kere çekmiş 3 4 kere. Bu bildiğin dolandırıcılık. 30 gün varsa her 30 ayda 30 kere değil 35 kere falan ödüyorsunuz bu şekilde gittiği için. Girip kontrol edin bu tür şeyleri. Bakmıyoruz diye kendilerini çakal sanıyorlar.
Ben İptal Ederken Hiç Böyle Bir Sorun Yaşamadım Yıllık Mı Almıştın ?Geçen premiumumu iptal etmek istedim ilk önce önümüzdeki ayın ücretini yatırmalısıniz dediler bende yatırmasam nolacak dedim iptal olacak dediler o zaman yatırmıyorum diyince iyi günler diyip kapattılar .
Lan zaten önümüzdeki ay kullanmamak için iptal etmek istiyorum neyse yatirmayinca iptal oldu
Bende İptal Etmiştim Oldu Valla Deneyebilirsin Çok Büyük İhtimallen Olacaktır .kral benım uyelık bıtmıstı yenılesem oluyor mu bu
Kapatmak için onu takip edemem maalesef o yüzden komple kapattım. Hiç gerek yok.Aynı Duruma Bizzat Tanık Oldum Hocam Otomatik Çekiyordu .
Bende Kapattım , Alıp Üyelik Tarihi Bitmeden İptal Ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben İptal Ederken Hiç Böyle Bir Sorun Yaşamadım Yıllık Mı Almıştın ?
Yıllık yapsak böyle bir şey olmuyor. Zamanında 180TL di. Şu anda uygun bence.Hepsiburadayı kapattım ben. Çıktığından beri üyeyim. Nays hesabıma bağlı sürekli oradan otomatik çekiyordu parayı. Geçen bir şeyin bildirimi geldi girmişken bakayım dedim. Her ay 1 gün önce bazen 2 3 gün önce ödemeyi çekmişler. Yani ben 5 inde ödeme yapıyordum sabit olarak. İlk ay 5 inde sonraki ay 3ünde sonra ki ay 1 inde sonraki 30unda derken 1 ayda 2 kere çekmiş 3 4 kere. Bu bildiğin dolandırıcılık. 30 gün varsa her 30 ayda 30 kere değil 35 kere falan ödüyorsunuz bu şekilde gittiği için. Girip kontrol edin bu tür şeyleri. Bakmıyoruz diye kendilerini çakal sanıyorlar.
Aynen Ayda Yılda Bir Alışveriş Yapıyoruz Zaten .Kapatmak için onu takip edemem maalesef o yüzden komple kapattım. Hiç gerek yok.
Yıllık denemedim. Benim aylıkta durum bu şekilde arayıp bunu söyledim sesini bile çıkaramadılar. Muhtemelen bilinçli yapılan bir şey.Yıllık yapsak böyle bir şey olmuyor. Zamanında 180TL di. Şu anda uygun bence.