Bünyamina
80+ Platinum
Apple de kullanıyorum yani. Her yerde varız.Eko Sistem Samsung .
Apple de kullanıyorum yani. Her yerde varız.Eko Sistem Samsung .
Apple de kullanıyorum yani. Her yerde varız.
Hey hey ikisinin de yeri ayrı. Biri olmadan diğeri hiç yani.
Ben kullaniyorum blutv ama kesinlikle Netflix ücret yarısı vs gibi bir şey daha mantıklı olurdu. Tamamen Netflix bedava veremez ama %50 cashback tarzı bir şey. Bu para da hepsipara olurduBlutv Yerine Farklı bir şey Yapsalar Daha Çok Kişi Kullanırdı .
%50 Zaten Nays , Papara Gibi Kartlar Veriyor .Ben kullaniyorum blutv ama kesinlikle Netflix ücret yarısı vs gibi bir şey daha mantıklı olurdu. Tamamen Netflix bedava veremez ama %50 cashback tarzı bir şey. Bu para da hepsipara olurdu
biliyorum benim demek istedigiım blutv yerıne farklı bıır kampanya vermesi. farklı bırseyde olabılır. bu arada papara 20tl verıyo sadece galıba%50 Zaten Nays , Papara Gibi Kartlar Veriyor .
10 TL'ye gofret yok ne satılıyor ki :d ama bedava10 tllik ürün alınca bile mi kargo bedava prime hesapta?
biliyorum benim demek istedigiım blutv yerıne farklı bıır kampanya vermesi. farklı bırseyde olabılır. bu arada papara 20tl verıyo sadece galıba
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 TL'ye gofret yok ne satılıyor ki :d ama bedava
Doğrudur hocam fiyatlar o kadar yüksek ki 10tl hiçbir şey gibi geliyor. Gofret varsa iyidirMisal verdim. Gofret var yahu o kadar da değil
Konuyu canlandırıyorum.Hesabıma gelmiş.Premium önceden kullanmıstımÖnceden premium sahip olanlara yok heralde.
Aktif kullananlara da yok.Konuyu canlandırıyorum.Hesabıma gelmiş.Premium önceden kullanmıstım
Yıllık ödemesi fazla benceYapı kredinin hepsiburada kartını almak mantıklı.
Yıllık yenileme yerine böyle yaparsınız.
Aylık 30 tl fazla değil. Kıyaslama yapacaksak amazon ve hepsiburadanın güzel içerikleri mevcut. Örneğin blutv ve prime video. Trendyol 55tl 10 alışveriş ve ayrıcalıkları da yok.Yıllık ödemesi fazla bence
Sen bedava bir şeyler arıyorsan zaten 4 ay mevcut. Ondan sonrası keyfine kalmış.Yıllık ödemesi fazla bence