hepsiburada taksitli alışveriş

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
329
ben hepsipay ile taksit ile telefon alacağım limit ne kadar veriyor ve güvenilir mi? acaba

ben hepsipay ile taksit ile telefon alacağım limit ne kadar veriyor ve güvenilir mi? acaba
8 bin + 32 bin limit vermişti bana 32 bin ilk alışverişe özel sonra gidiyor. 10 bin tl altına 12 ay peşin fiyatına taksit 10 bin üstüne faiz koyuyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: FRAX
8 bin + 32 bin limit vermişti bana 32 bin ilk alışverişe özel sonra gidiyor. 10 bin TL altına 12 ay peşin fiyatına taksit 10 bin üstüne faiz koyuyor.
bu hepsipay banka hesabı değil değilmi

Kişiye göre. Bana 12 bin₺ normal verdi ve belirli ürünlerde 40 bin e çıkıyor. En son baktığımda 12 binden fazla vermiyordu

Kişiye göre. Bana 12 bin₺ normal verdi ve belirli ürünlerde 40 bin e çıkıyor. En son baktığımda 12 binden fazla vermiyordu
Banka hesabi olmuyor degilmi bide ucret falan kesmiyor degilmi

Kredi kartı oluyor diye biliyorum. Herhangi bir ücret kesmiyor ama faiz oranına bak 10 bin tl üstü telefonlarda.

Ücret fazlasıyla kesiyor. Banka hesabı değil. Bir kart giriyorsun, banka ya da kredi kartı farketmez, sen onunla taksitli alıyorsun. Mesela 3 ay sonra seçersen 3 ay sonra o parayı alıyor. Ama kredi kartıysa limit ödeme alınana kadar eksilmiyor. Komisyonuda çoğu üründe fazla. Ayrıca bunu yapman için satıcı hepsiburada olacak. Almak istediğin üründe varsa zaten ürün sayfasında ödeme seçeneklerinde hemen al sonra öde olarak fiyatlar yazar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kredi kartı oluyor diye biliyorum. Herhangi bir ücret kesmiyor ama faiz oranına bak 10 bin TL üstü telefonlarda.
Kredi kartı değil

Limit kişiden kişiye değişir sana 20k çıkar diğerine 10k çıkar güvenilir zaten anlaşmalı olan bankalar var sadece hepsi burada da yok medimarkt vatan gibi yerlerde var taksitli alışveriş

Limit kişiden kişiye değişir sana 20k çıkar diğerine 10k çıkar güvenilir zaten anlaşmalı olan bankalar var sadece hepsi burada da yok medimarkt vatan gibi yerlerde var taksitli alışveriş
Bankayla alakası yok . Hepsiburadada ki arkadaşın dediği olay farklı

Kusura bakmayın
Kusur yok dostum. Senin dediğinde doğruda burda arkadaş hepsipay ile demiş, belliki kastettiği hemen al sonra öde. Hepsiburada çok ödeme yöntemi var. Konu karışıyor. Senin dediğinde var. Ek olarak farklı bir kredi sistemide var

Geri