Neler Yeni

⚖️Hepsiburada THH Savunma Özeti Rezilliği⚖️

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
benim gibi veya senin gibi, sen laftan anlamıyorsun. çok amerikan vari filmler izlemişsin, hak hukuk kovaladığını sanıyorsun. insan hiç mi sormaz ya burada bir fiyat hatası var belli ha ben gidiyim bunu 300tl ye alayım bana gönderirler ne de olsa, biraz utanacaksın. valla içinizdeki hoş görüyü, iyi anlayışı öldürmüşler. bir ümit gelir diye sipariş geçmişsin ama gel gör ki sana cevabını da vermişler hala tutmuş buraya bomboş bir konu açıp forumu kirletiyorsun. koyun olsan sensin. ne diyim iyi al diyorum ben de sana.
dostum anlamak istemiyorsun galiba video'da kanıtlı şekilde birebir aynı durumu yaşıyorum kimine ürün gönderiliyor kimine değil sence adaletli olmak bunumu gerektiriyor? ve bunu sadece bu ürüne has değil video'da ve daha birçok şekilde yapıyor bu reklamı ve sonra iptal ediyor maksat şu müşteri çekmek reklam

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
Draq123
Böyle oluyor kabul edilmiyor zaten bu durumlarda önceden hiç kabul edildimi?

@Kürşat Kütükçü Kral cıvdırmamak elde değil ya cidden bunlara kanıt vs sunsan dahi umurlarında değil yaş oranlarını az çok tahmin edebiliyorum fakat bir yandan acıyorum kendilerine her şey apacak ortada iken ben haksızmışım :D sanarsın onların 399'tl'lik ürünlerine kandım istesem daha kralını alırım fakat maksatım burda hakkımı savunmak çünkü karşı taraf hakkaniyetli davranmadığı için kimine ürün gönderip kimininkini iptal etti bu yorum yapanların bir kısmı gördüğün gibi hepsiburadayı savunuyor .D

eneskaya6

80+ Silver
Kanit kim olum youtube video cekmis herhangi biri laptop icin video cekmis kanit diyor valla cocuk billa cocuk konuyu acan

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,767
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Yapacak bir şey yok , fiyat hatasından ötürü olduğu için red veriyorlar, neticede yine insanlar karar veriyor.

Gerçekten fiyat hatası dışı , satın aldığı üründeki sorundan ötürü THH'ye başvurup mağdur olanlar da oluyor asıl rezillik de o mağdur olan vatandaşa red veren hakem heyetlerinde.

omerfaruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ömer Faruk Altınova
Hiçbir marka dostumuz veya korumamız gereken biri değil. Amazon fatura hatası yüzünden benim 4200TL'mi 100 günümü ve enerjimi çöpe attı. Sizin durumunuzda hatalı fiyatı kabul etmelerine rağmen nasıl red yediğinizi anlamadım.

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mert Erçelik
bende 3 ay ertelemeli acer nitro 16 aldım 36k dan daha 10 gün olmadan 2. taksiti çekti, benden 2 aylık taksiti 10 gün içerisinde çekti bu hataları yüzünden iade etmek zorunda kaldım yarıdmcıda olamadılar iyi hoş firmada bazende yanlışları oluyor ve yardımcı olamıyorlar

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,201
İsim
Kadir
Bir ürün x fiyata iniyor belirli müşterilere gönderilip belirli müşterilere gönderilmiyor ve iptal ediliyorsa %99 tüketici haklı ve THH'ye gitmekte hakkı var isterse fiyatı 100 den 1 e düşsün inen fiyat önemsiz. Ancak her THH farklı karar veriyor bence ana problem bu.
İl THH'ye yaptığım başvuruların hiçbiri kabul edilmedi ilçe de ise kabul edilenler oldu.

Ben de farklı ürün için THH'ye düzgünce izah etmeme rağmen delil yetersizliği gibi saçma bahaneler ile reddedildi. Birçok fotoğraf ve açıklama da yapmıştım.

Yapacak bir şey yok da, gerçekten fiyat hatası dışı , satın aldığı üründeki sorundan ötürü THH'ye başvurup mağdur olanlar da oluyor asıl rezillik de o mağdur olan vatandaşa red veren hakem heyetlerinde.
Reis adaletli bir sistem ile gitse hepsiburada ben neden başvurayım fakat adaletli davranmıyor bu fiyattan birçok kişiye ürün teslimi yapıldı ben dahil birçok kişinin iptal edildi bu adaletmi sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir ürün x fiyata iniyor belirli müşterilere gönderilip belirli müşterilere gönderilmiyor ve iptal ediliyorsa %99 tüketici haklı ve THH'ye gitmekte hakkı var isterse fiyatı 100 den 1 e düşsün inen fiyat önemsiz. Ancak her THH farklı karar veriyor bence ana problem bu.
İl THH'ye yaptığım başvuruların hiçbiri kabul edilmedi ilçe de ise kabul edilenler oldu.
şöyle yorumlar gelse inan tilt olmam konuyu açtığıma pişman oldum konu silimi için mehmete yazdım umarım siler yok abi bu tarz bilinçlendirmek vs lazım değil şu toksik kitleye adam olmazlar

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Yusuf Kaplan
Şunu içtenlikle söylemek istiyorum yazıklar olsun böyle karara başka bir şey demek istemiyorum 2'dir kendi ilçem'den başvuru yaptım ilki farklı 2'si farklı 2'sindede haklı olduğum halde red yedim ne diyim bilmiyorum cidden Şu ürün için verilen karar beni kötü niyetli olarak belirtmişler aynen indirim yok!

Bu ürünü alıp gönderilen var ellerine ben ve birçok kişinin ise iptal edildi video'daki aynı durum bende mevcut

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
konuda haklı haksız tartısmasına gırmeden merak ettıgım sey urun fıyatı uzun sure sabıt kaldı mı? hata ne zaman fark edildi ve duzeltıldı? bu soruları merak ettım. bıldıgım kadarıyla satıs sozlesmesınde ıptal hakkı var ve bu yuzden satıs sozlesmesı onayladıgımız ıcın sıparıs ıptalı durumunda sozlesme geregı satıcı haklı oluyor. Ve ne kadar haklı olsanda bır sekılde ısın ıcınden sıyrılıyorlar. bu yuzden daıma her konuda alısverıs ıcın amazon tercıh edıyorum. yanı burada sen haklısın ve haksızsın yorumu yapmadan kesın haklı dahı olsan bır yerden bu hakkını elınden alıyorlar. maalesef tuketıcı hakkı gozardı edılıyor bırcok konuda.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom