Neler Yeni

⚖️Hepsiburada THH Savunma Özeti Rezilliği⚖️

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Reis adaletli bir sistem ile gitse hepsiburada ben neden başvurayım fakat adaletli davranmıyor bu fiyattan birçok kişiye ürün teslimi yapıldı ben dahil birçok kişinin iptal edildi bu adaletmi sence?
Bende de çok iptal edilen ürün oldu. tabii ki adaletsizlik.
Yapacak bir şey yok, ben de almıştım iptal edildi.

Hydranoid

80+ Bronze
Reis adaletli bir sistem ile gitse hepsiburada ben neden başvurayım fakat adaletli davranmıyor bu fiyattan birçok kişiye ürün teslimi yapıldı ben dahil birçok kişinin iptal edildi bu adaletmi sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle yorumlar gelse inan tilt olmam konuyu açtığıma pişman oldum konu silimi için mehmete yazdım umarım siler yok abi bu tarz bilinçlendirmek vs lazım değil şu toksik kitleye adam olmazlar
Koca firmaları küçük adamlar savunuyor. Koca firmalar 100 liralık şeyi zaten 500e satıyor harbi koyun bunlar

Bende de çok iptal edilen ürün oldu. tabii ki adaletsizlik.
Yapacak bir şey yok, ben de almıştım iptal edildi.
şu toksik insanlar deli ediyor ya sanarsın ben ürün için konu açtım maksatım bu haksızlığı duyurmak bilinçlendirmek çünkü hak hukukumuzu bilmemiz lazım ama toksik kitle buna müsade ettirmiyor tilt ediyor insanı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şunu içtenlikle söylemek istiyorum yazıklar olsun böyle karara başka bir şey demek istemiyorum 2'dir kendi ilçem'den başvuru yaptım ilki farklı 2'si farklı 2'sindede haklı olduğum halde red yedim ne diyim bilmiyorum cidden Şu ürün için verilen karar beni kötü niyetli olarak belirtmişler aynen indirim yok!

Bu ürünü alıp gönderilen var ellerine ben ve birçok kişinin ise iptal edildi video'daki aynı durum bende mevcut

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şurada bir gerçek var adamların da söylediği gibi ürünün gerçek fiyatının bu olmadığını hepimiz biliyoruz ama hatalı fiyat olayı çokça yaşanıyor firma dan firmaya da belli hediye çekleri vs de veriliyor ben Hepsiburada dan rtx 4070ti almıştım 16/17k ya mi neydi iptal ettiler başvuru yaptım ben haklı çıktım ürünü almış olduğum fiyattan bana geri verdiler ama bazen de böyle şeyler olabiliyor başvuru yaptığın bölgeden bölgeye vs de değişiyor ama kendini firma yerine koysan aynı savunmayı sende yaparsın bende bu da bir gerçek ne şiş yansın ne kebap derdindeler kısaca

Koca firmaları küçük adamlar savunuyor. Koca firmalar 100 liralık şeyi zaten 500e satıyor harbi koyun bunlar
maksatımı az çok konuyu okuyanlar anlamıştır zaten karar verildi ama bu indirim adı altına yapılan reklamalar 1 değil birçok kez yapılıyor ve insanları mağdur ediyorlar kimisi kredi kartı ile alıyor ay sonunda parası vs geliyor örnek

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Yusuf Kaplan
Bir ürün x fiyata iniyor belirli müşterilere gönderilip belirli müşterilere gönderilmiyor ve iptal ediliyorsa %99 tüketici haklı ve THH'ye gitmekte hakkı var isterse fiyatı 100 den 1 e düşsün inen fiyat önemsiz. Ancak her THH farklı karar veriyor bence ana problem bu.
İl THH'ye yaptığım başvuruların hiçbiri kabul edilmedi ilçe de ise kabul edilenler oldu.
dedıgıne katılıyorum. sımdı 100 tllık urunu 1 tlden satıp 100 kısı alırsa ve bu 100 kısıden 30una 1 tlden gonderıp 70 kısıde mı hatalı fıyatı fark ettın dıye sorarım kendımce. bu hata olabılır ama tuketıcı hakkı ıcın o an alan 100 kısıye ya gonder ya da ıptal et. yanlıs bır duurm oldugunu dusunuyorum bu sekılde yapılmasının

Şurada bir gerçek var adamların da söylediği gibi ürünün gerçek fiyatının bu olmadığını hepimiz biliyoruz ama hatalı fiyat olayı çokça yaşanıyor firma dan firmaya da belli hediye çekleri vs de veriliyor ben Hepsiburada dan rtx 4070ti almıştım 16/17k ya mi neydi iptal ettiler başvuru yaptım ben haklı çıktım ürünü almış olduğum fiyattan bana geri verdiler ama bazen de böyle şeyler olabiliyor başvuru yaptığın bölgeden bölgeye vs de değişiyor ama kendini firma yerine koysan aynı savunmayı sende yaparsın bende bu da bir gerçek
reis ben şuna sinir oldum kimine ürün gönderip kimininkini iptal etti neden bunu yapıyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
reis ben şuna sinir oldum kimine ürün gönderip kimininkini iptal etti neden bunu yapıyor
Kime gitmiş bu ürün kanıt resim var mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısaca böyle şeylere takılmayacaksin bende şikayet ediyorum ama bişey çıkmayacak durumu da biliyorum çıkacak durumu da

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,152
İsim
Kadir
dedıgıne katılıyorum. sımdı 100 tllık urunu 1 tlden satıp 100 kısı alırsa ve bu 100 kısıden 30una 1 tlden gonderıp 70 kısıde mı hatalı fıyatı fark ettın dıye sorarım kendımce. bu hata olabılır ama tuketıcı hakkı ıcın o an alan 100 kısıye ya gonder ya da ıptal et. yanlıs bır duurm oldugunu dusunuyorum bu sekılde yapılmasının
Aynen, burada ana odağım ucuza ürün almakta değil iptal ediyorsan herkese iptal et (bunu trendyol iyi yapıyor adaletli davranıyor) ama sen birilerine iptal edip birilerine iptal etmiyorsan orada bir gariplik vardır.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom