McQueen95
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 752
bu mouse hiç 150 tl üzerine çıkmadı150 TL verdiğim mouse 2 ay içinde tıklamaz oldu
çoğu sitede 109 ve 129 TL bilerek gidip pahalı satıcıdan aldıysan orasını bilemem
bu mouse hiç 150 tl üzerine çıkmadı150 TL verdiğim mouse 2 ay içinde tıklamaz oldu
hala ürünü boşa savunmana gerek yok ürün kötü fiyatına göre gayet kötü anlamak istemiyor musunbu mouse hiç 150 TL üzerine çıkmadı
çoğu sitede 109 ve 129 TL bilerek gidip pahalı satıcıdan aldıysan orasını bilemem![]()
fiyatına göre gayet kötü mühala ürünü boşa savunmana gerek yok ürün kötü fiyatına göre gayet kötü anlamak istemiyor musun
ne alakafiyatına göre gayet kötü mü
dostum ürün 109 TL
1 0 9 TÜRK LİRASI
tamam dostum en mouse sensin (xd)ne alaka?
bu mouse de 9 9 TÜRK LİRASI ama sensoru de iyi malzeme kalitesi de iyi hala anlayamıyorsun xd
en mouse benim PUAHAHAHAHAHAHAh mesaj attıkça batıyorsun lütfen devam ettirmetamam dostum en mouse sensin (xd)![]()
Arasında 50₺ fark var. Bu arada elim 16 cm. Katar pro mu yoksa Aorus m2 mi?Elin büyük-orta boyutta ise bunu öneririm.
Elin küçükse (16cm civarı ise) bunu öneririm.
İlla HepsiBurada mı olacak?Az bişey bütçeyi aşabilir. Ben bunu buldum. 50₺ ye alabiliyorum. Yaninda sakız kârımda oluyor
aorus m2 - Google Alışveriş
www.google.com
İkisi de aynı boyutta. Özellikleri de hemen hemen aynı. Aorus m2 alabilirsin.Arasında 50₺ fark var. Bu arada elim 16 cm. Katar pro mu yoksa Aorus m2 mi?
50 TL indirim var. 50Tl kaliteli bir mouse bulmak gerçekten zor.İlla HepsiBurada mı olacak?
Fazla Bütçem yok maalesef. Daha kulaklıkda alıcam. Sorun tabii kiHocam 150 TL'ye kadar çıkın bence.
100TL alışverişte 20 TL anında indirim uyguluyorlar.
Bu arada konu açılmışken bende bir soru sorabilir miyim ?
Ha sen bütçeyi 130 - 50 TL olarak hesaplıyorsun.50 TL indirim var. 50Tl kaliteli bir mouse bulmak gerçekten zor.