Çözüldü✓ Hepsiburada VS Amazon

Ata Şen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
818
Arkadaşlar selam SteelSeries Arctis 1 kulaklığı almak istiyorum akakçeye baktım.
Hepsiburada Jetkik satıcısı 589 tl ye satıyor ürünü.
Amazonda ise Yine aynı satıcı 599 tl ye satıyor.
tüketici politikası garanti vs sebepleriyle hangisinden almam daha iyi olur. Ya da satıcı aynı diye bir fark çıkmaz mı.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
neden

Arkadaşlar selam SteelSeries Arctis 1 kulaklığı almak istiyorum akakçeye baktım.
Hepsiburada Jetkik satıcısı 589 TL ye satıyor ürünü.
Amazonda ise Yine aynı satıcı 599 TL ye satıyor.
tüketici politikası garanti vs sebepleriyle hangisinden almam daha iyi olur. Ya da satıcı aynı diye bir fark çıkmaz mı.
Ben amazondan alırdım mh çok iyi

dostum konu dışı ama o sistem ile lol kaç fps alıyorsun
LoL oynadim ama hatırlamıyorum sanırsam full ayarlarda 120 gibi bir şeydi emin degilim ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LoL oynadim ama hatırlamıyorum sanırsam full ayarlarda 120 gibi bir şeydi emin degilim ama
Bilgisayarım tamirden çıksın denerim belki istersen

Amazon dan al beğenmezsen yada sorun çıkarsa kolayca iade yapabiliyorsun kargon hemen geliyor

AMazon

Sırf kutulaması için bile amazon tercih edilir daha hızlı kargo saymıyorum hepsiburada da nasıl bilmiyorum ama benim tercihim amazon olur

Hepsiburada Jetkik satıcısı 589 TL ye satıyor ürünü.
Amazonda ise Yine aynı satıcı 599 TL ye satıyor.
bence hepsiburada dan alın hem daha ucuz hemde AGT kuryeye göre daha hızlı getiriyor kargo firmaları ve AGT kuryeye göre iletişim daha hızlı ve basit

Geri