Neler Yeni

HepsiBurada Yanlış Ürün Gönderdi?

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Cuma günü hepsiburada dan kb435l klavyesini sipariş etmiştim.kargo bugün elime ulaştı fakat klavye kb487l olan modeli idi.Kutusunu açmadan anladım farklı klavye olduğunu.Satıcıyı aradım ve arada böyle yanlışlıklar oluyor dedi,iade talebi başlatın paranızı geri göndericez dediler.Ve tekrardan sipariş edin dedi.Sizce ne yapmalıyım ?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Cuma günü hepsiburada dan kb435l klavyesini sipariş etmiştim.kargo bugün elime ulaştı fakat klavye kb487l olan modeli idi.Kutusunu açmadan anladım farklı klavye olduğunu.Satıcıyı aradım ve arada böyle yanlışlıklar oluyor dedi,iade talebi başlatın paranızı geri göndericez dediler.Ve tekrardan sipariş edin dedi.Sizce ne yapmalıyım ?
hepsiburadada değişim diye bir şey yok. daha önce çok kez başıma geldi. iade edip tekrar satın alıyorsun. indirimden aldıysan indirim yanıyor.

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ahmet
Klavyeyi açıp parçalayacak halin yok. Paketleyip iade talebi oluşturup kapından alacaklar işte. Sonrada paran yatacak kargo teslim edilince.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Aynısı başıma geldi
HP Omen Encoder aldım klavye
HP Pavilion 400 mü ne göndermişlerdi İade talebi oluştur

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavyeyi açıp parçalayacak halin yok. Paketleyip iade talebi oluşturup kapından alacaklar işte. Sonrada paran yatacak kargo teslim edilince.
Klavyeyi parçalamadım ama o patlayan koruma şeyini ufaktan yırttım.

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558
Aynısı mouse'da başıma geldi. Geçen hafta Logitech G G102 Lightsync satın aldım, ama mouse çakma geldi. G Hub'a bile bağlanmadı üzücü bir durum. İade et veya Whatsapp üzerinden iletişime geç.

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısı başıma geldi
HP Omen Encoder aldım klavye
HP Pavilion 400 mü ne göndermişlerdi İade talebi oluştur
Bir şey soracağım.Benim aldığım klavye 250tl falan.Ama bana gönderdikleri klavye 150tl.İade satıcıya ulastigi zaman bana tam para gondericek degil mi ? Yani sizde bir sorun oldu mu para konusunda ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Bir şey soracağım.Benim aldığım klavye 250tl falan.Ama bana gönderdikleri klavye 150tl.İade satıcıya ulastigi zaman bana tam para gondericek degil mi ? Yani sizde bir sorun oldu mu para konusunda ?
Ödediğiniz miktarı gönderecekler tabi ki
Ben 600TL klavye aldım 300TL'lik gönderdiler
Herhangi bir sorun olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,754
Üyeler