- En İyi Cevap
- 11
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman Pmw 3325'e sahip. Yine her türlü iyi bu fiyata.Hayır, yanlış yazmışlar. Light 2 100 olacaktı.
O zaman Pmw 3325'e sahip. Yine her türlü iyi bu fiyata.Hayır, yanlış yazmışlar. Light 2 100 olacaktı.
Kaynak?@Mert Özkaya İndirim 100 TL ve üzeri için geçerli oldu.
O başka bir indirimdir büyük ihtimalle.Benim indirimlerim 25 liraya düştü?
Arkadaşıma L Karnitin aldık, 25 lira uyguladı sadece.
100TL veya üzeri siparişte
@Mert Özkaya Hocam burayı tam olarak anlayamadım, 100tl ve üzeri mi yoksa 200tl üzeri siparişte mi uygulanıyor?200TL veya üzeri bir ürün
Dostum kampanya bitti :/@Mert Özkaya Hocam burayı tam olarak anlayamadım, 100tl ve üzeri mi yoksa 200tl üzeri siparişte mi uygulanıyor?
Bir de indirim tek bir ürün için mi geçerli yoksa komple sepetteki ürünler için mi geçerli?
@AydinSahin siz de alışveriş yapmıştınız sanırım hocam, bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.
Hocam babam bugün ürün aldı lakin onda da sepette 50tl indirim uygulandı, nasıl oldu o zaman? Babamın aldığı ürün 200tl üzeri ve tek bir üründü ve yine de sormak istedim.Dostum kampanya bitti :/
200TL ve üzeriydi daha sonra 150TL yaptılar. Şimdi de 100TL yapmışlardı.@Mert Özkaya Hocam burayı tam olarak anlayamadım, 100tl ve üzeri mi yoksa 200tl üzeri siparişte mi uygulanıyor?
Bir de indirim tek bir ürün için mi geçerli yoksa komple sepetteki ürünler için mi geçerli?
@AydinSahin siz de alışveriş yapmıştınız sanırım hocam, bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.
dün gözküyodu bende son tarih bugünmüymüşDostum kampanya bitti :/
Peki hocam indirim komple sepette mi uygulanıyor yoksa bir ürün üzerine mi?200TL ve üzeriydi daha sonra 150TL yaptılar. Şimdi de 100TL yapmışlardı.