Evetkampanya 30 hazirana kadar geçerli değil miydi
Kampanya hala devam ediyor mu ? çünkü ne yaptıysam indirim uygulanmadı.Bluestack ve farklı cihazlar ile denedim yine olmadı garip bir şekilde.
kampanya 30 haziranda bitiyordu sanırım ama ne zaman bilmiyorumsepette 210 liralık ürün var hala indirim uygulanmadı
Yeni hesap mı gerekiyor acaba?kampanya 30 haziranda bitiyordu sanırım ama ne zaman bilmiyorum
Kampanya hala devam ediyor mu ? çünkü ne yaptıysam indirim uygulanmadı.Bluestack ve farklı cihazlar ile denedim yine olmadı garip bir şekilde.
bende rampage comfort kulaklık almaya çalışıyorum yeni üyelik olmasına rağmen sepette hala aynı fiyat var
30 haziran son gün olarak bilgi verilmişti bitmiş olabilir. Bugün 23:00'dan sonra da bitecek olabilir net bir bilgim yok.sepette 210 liralık ürün var hala indirim uygulanmadı
Yeni hesapla da denedim olmadı maalesef sanırım bitti30 haziran son gün olarak bilgi verilmişti bitmiş olabilir. Bugün 23:00'dan sonra da bitecek olabilir net bir bilgim yok.
100150 liran olsa yeter aslında ama sen bilirsin
Eskiden kampanya 200 lira ve üzeriydi. Bu kadar basit bir matematiği yapamayacak kadar cahil olamam değil mi