- En İyi Cevap
- 11
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman o telefon numarası ile daha önce hepsiburada üzerinden alışveriş yapmışsın.Numarayı kaydetmemiştim kaydedince oldu
O zaman o telefon numarası ile daha önce hepsiburada üzerinden alışveriş yapmışsın.Numarayı kaydetmemiştim kaydedince oldu
Hayır kampanya olmuyodu hesabıma telefon numaramı kaydettim kampanya olduO zaman o telefon numarası ile daha önce hepsiburada üzerinden alışveriş yapmışsın.
Şimdi anladım. Bende defalarca telefon numarası kaydettiğim için kampanya iptal oldu da sonradan çaktım olayı.Hayır kampanya olmuyodu hesabıma telefon numaramı kaydettim kampanya oldu
nasıl yani telefon numaranı doğrulayınca mı açıldıHayır kampanya olmuyodu hesabıma telefon numaramı kaydettim kampanya oldu
evetnasıl yani telefon numaranı doğrulayınca mı açıldı
Bu fiyat bandında karar vermek zor ancak Q10 modelinde dip ses sorunu var, iade etmek zorunda kaldım haberin olsun.Anker soundcore life q10 alcam 300tl kulaklık indirim yapmıyor telefonuma ilk kez indirdim hepsiburada
30 hazirana kadar demişsin ama 23 hazirandayım 50tl indirim olmuyorArkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim
İlk siparişe özel 200TL veya üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor.
Kampanya mobil uygulamaya özel.
Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok sepetinize 200TL veya üzeri bir ürün eklediğinizde direk olarak fiyata yansıyor.
Kampanya 30 hazirana kadar geçerlidir.
Not: Kampanya e-pinlerde geçerli değil.
Bazı kişilerde oluyor bazılarında olmuyor ben de çözemedim dostum.30 hazirana kadar demişsin ama 23 hazirandayım 50tl indirim olmuyor
50tl indirim olsa direk alıcaktım 230tl bütçem varBazı kişilerde oluyor bazılarında olmuyor ben de çözemedim dostum.
Yeni telefon, yeni hesap ve yeni cihazla deneyin.50tl indirim olsa direk alıcaktım 230tl bütçem var