gokhan.url
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
evet sanırım bitmiş bende de olmadıBendede öyle yazıyor zaten hocam, fakat indirim uygulanmıyor.
evet sanırım bitmiş bende de olmadıBendede öyle yazıyor zaten hocam, fakat indirim uygulanmıyor.
Sepetin toplamıAbi sepetin toplamı mı 200 olcak yoksa 1 ürün mü?
Olabilirevet sanırım bitmiş bende de olmadı
Bazı hesaplarda olmuyor bug sanırım yeni hesap oluşturup deneyin. Müşteri hizmetleri 30 haziran'da bitecek demişti.@Mert Özkaya bir bilgin var mı
bir daha yeni hesap oluşturup deniyorumBazı hesaplarda olmuyor bug sanırım yeni hesap oluşturup deneyin. Müşteri hizmetleri 30 haziran'da bitecek demişti.
hayır olmuyor aynı internete bağlıyım oradan mı buluyorlar çözemedim sanırım bitmişBazı hesaplarda olmuyor bug sanırım yeni hesap oluşturup deneyin. Müşteri hizmetleri 30 haziran'da bitecek demişti.
Çözebilen var mı ? Sepetimde bir türlü gözükmüyor.bir daha yeni hesap oluşturup deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır olmuyor aynı internete bağlıyım oradan mı buluyorlar çözemedim sanırım bitmiş
çözdüm yeni hesap açıp yeni bir cihazdan yeni telefon numarası girmen gerekÇözebilen var mı ? Sepetimde bir türlü gözükmüyor.
telde olmuyor diye emulatörden girdim fakat yine olmadı 3 farklı hesapta denedimBazı hesaplarda olmuyor bug sanırım yeni hesap oluşturup deneyin. Müşteri hizmetleri 30 haziran'da bitecek demişti.
Başka bir cihazdan deneyintelde olmuyor diye emulatörden girdim fakat yine olmadı 3 farklı hesapta denedim
bluestacks ile girdiim ztnBaşka bir cihazdan deneyin