Kusura bakma hocam konuyu açtıktan hemen sonra laptopu aldım. Alttaki arkadaş linki paylaşmış teşekkür ederim.link ataydın
Herkese geçerli ben premium üyesi değilim ama faydalandım.ilgili modellere girince indirimli fiyat yazıyor, hb premium mu herkese mi bilmiyorum
ama pek çok ürün şu an dip fiyat
malum yanan alev alan sorunlu acer nitro 33 küsur k şu an 34.2k ye almıştım, iadesi geldi bugün.
işte bende premium var hocam, bazen günlük özel indirimler atıyorlar. O zaman herkese açık fiyatlar dip çoğu üründeKusura bakma hocam konuyu açtıktan hemen sonra laptopu aldım. Alttaki arkadaş linki paylaşmış teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkese geçerli ben premium üyesi değilim ama faydalandım.
Hayırlı olsun şimdiden cidden yüksek bütçede iyi oluyor 54 bin olan laptop 51500'e geldi 2x16 ram parası çıktı.işte bende premium var hocam, bazen günlük özel indirimler atıyorlar. O zaman herkese açık fiyatlar dip çoğu üründe
hem telefon hem laptop bakıyorum şu an.
ne aldınız hocamHayırlı olsun şimdiden cidden yüksek bütçede iyi oluyor 54 bin olan laptop 51500'e geldi 2x16 ram parası çıktı.
İyi günlerde kullanın foruma konusunu açarsınız artık gelince, hayırlı akşamlar
Teşekkür ederim, aklımda umarım açacağım konu Cumartesi gibi gelir bugüne kadar yapılmış en detaylı Omen 16 incelemesi olacak umarım. Size de hayırlı akşamlar.İyi günlerde kullanın foruma konusunu açarsınız artık gelince, hayırlı akşamlar
Çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah.Çok güzel cihaz hayırlı olsun