Neler Yeni

Yardım Hepsiburadadan aldığım monitör beğenmedim iade edilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Arkadaşlar ben hepsi burada dan bir monitör aldım ama gelince bana bayağı bir büyük geldi iade oluşturdum satıcısı hepsiburada kutusu herşeyini tam paketledim sadece hdmi kablosunun ambalajı açılmıyordu mecburen yırtmak zorunda kaldım hepsiburadada 14 günlük cayma hakkım var daha 16 ekimde aldım bugün kargoya vericem sizce bunun yüzünden sorun olur mu yani monitörde sorun yok nasıl aldıysam öyle sadece biraz valorant oynadım ama ekran baya büyük olduğundan pek keyif vemedi sizce iade olur mu monitörin linki bıraktım sizce güzel mi ?
MSI G272C 27" CURVED 1000R VA 1920X1080 (FHD) 16:9 170HZ 1MS FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Özer
Ekranın büyüklüğünden ziyade VA panel cansız gelmiştir. IPS panel öneririm. İadede sorun olmaz bence.

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mehmet
Arkadaşlar ben hepsi burada dan bir monitör aldım ama gelince bana bayağı bir büyük geldi iade oluşturdum satıcısı hepsiburada kutusu herşeyini tam paketledim sadece hdmi kablosunun ambalajı açılmıyordu mecburen yırtmak zorunda kaldım hepsiburadada 14 günlük cayma hakkım var daha 16 ekimde aldım bugün kargoya vericem sizce bunun yüzünden sorun olur mu yani monitörde sorun yok nasıl aldıysam öyle sadece biraz valorant oynadım ama ekran baya büyük olduğundan pek keyif vemedi sizce iade olur mu monitörin linki bıraktım sizce güzel mi ?
MSI G272C 27" CURVED 1000R VA 1920X1080 (FHD) 16:9 170HZ 1MS FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR
Satıcı hepsiburada ise ve kutu içeriği tam zarar görmediyse iade alırlar.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Edebilirsin de o kadar konu açmana gerek yoktu cevabını almışsın zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcı hepsiburada ise ve kutu içeriği tam zarar görmediyse iade alırlar.
Kutu içeriği tam güzelce paketledim sadece hdmi kablosunun ambalajı yırtık ama onuda mecbur yırtıp açmak gerekiyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekranın büyüklüğünden ziyade VA panel cansız gelmiştir. IPS panel öneririm. İadede sorun olmaz bence.
Evet cansız geldi yani keşke ips alsaydım va panel çok tercih edilmiyor curved olmasıda göz yoruyor baya

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Özer
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu bende almayı düşünüyordum sonra bir forumda bir kullanıcı itopyadan monitör alınmaz dedi içimde bir kuşku bıraktı ( :
Ben kasa aldım sorun çıkmadı itopya güvenilir bir site bence al sıkıntı olmaz ama hepsiburadadan falan alırsan daha iyi olur sorun çıkarsa iade yapmak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,879
Üyeler
159,688
Son üye
pekka
Top Bottom