Premiumsan ve istanbuldaysan bugün gelir hocam bir de ürünü alırken ne zaman teslim edileceği yazıyor ne yazıyorduDun gece hepsiburadadan urun aldım tahmini ne zaman gelir ?
Hocam premium değilim. salı günü yazıyordu ama bazen tutmuyor diye sorayım dedim. TekirdağdayımPremiumsan ve istanbuldaysan bugün gelir hocam bir de ürünü alırken ne zaman teslim edileceği yazıyor ne yazıyordu
O zaman Salı gelir hocam hepsiburada alırken ne yazıyorsa o zaman getiriyor cidden hiç o günü geçmiyorHocam premium değilim. salı günü yazıyordu ama bazen tutmuyor diye sorayım dedim. Tekirdağdayım
Hocam dün gece sipariş ederken salı görünüyordu şimdi perşembe. Salımı gelir perşembe mi?Sitede yazan gün gelir genelde. Hatta haftasonu değilse daha erken bile geliyor.
sali gunu gelir veya pazartesi bende tekirdagda oturuyorum.Hocam dün gece sipariş ederken salı görünüyordu şimdi perşembe. Salımı gelir perşembe mi?
Hocam pazar kargoya verilir mi ?Şuan transfer halindeyse pazartesi gelir dağıtım yaparlarsa yoksa salı
Pazar verilmez ama Pzt verilir salı gelir büyük ihtimal Tekirdağ ist. yakınHocam pazar kargoya verilir mi ?
bu gün yola çıktıysa ve genelde 600km mesafedeyseniz 24 saat sonra dağıtıma çıkar ve eğer tahmini teslim tarihi yazıyorsa mutlaka tarihinde teslim edilirDun gece hepsiburadadan urun aldım tahmini ne zaman gelir ?