Tarayıcı olarak Microsoft Edge kur anti-virüse ihtiyacın kalmaz zaten bir şey indirirken Edge virüs taraması yapıyor.Hangisini tercih edersin
olabilir herkes farklı düşünebilir ben mesela gerekli görüyorum o yüzden kullanıyorumBen hep gereksiz görmüşümdür Windows un kendi yazılımı fazlasıyla yeterli
knk ableton kullanabilirsin ama fl adamdırMüzik için fl studio dışında ne önerirsiniz
Aynen opera GX baya iyiEkstra antivirüs hiç kullanmam. Windows’un kendi yazılımı yeterli bence. Tarayıcı olarak kesinlikle Opera GX öneriyorum gerek tasarımı gerekse işlevsel özellikleri ile birincil tarayıcım.
Onu bende bilgim eksik kanka, DA3 sipariş verdim forumda bakacam bu bios olaylarınaAynen opera GX baya iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki Windows yüklü değilken biosu nasıl güncellerim
Bende Da-3 sipariş verdim inşallah güncelleme yaparlar , baya sevinirimOnu bende bilgim eksik kanka, DA3 sipariş verdim forumda bakacam bu bios olaylarına
knk galiba benim duyduğum win 10 u kurduğun flasha ayrı olarak dosyalarım diye klasör açıp oraya driver ları falan atabiliyomuşuz gigabyte in sitesinden indirip attım bios son sürümü flasha, pc açıldığında hiç bi şeye dokunmadan bios update den o dosyayı seçip sonra ramin mhz ini fln ayarlamamız lazımmış hrldİzlediğim videolarda USB ye atıp biosa giryor ve USB seçip güncellemeyi başlatıyor bende başka bir bilgisayardan yükleyip USB yi freedos bilgisayara takıp biosa girip aynı işlemleri yapsam olurmu ?
Bende Da-3 sipariş verdim inşallah güncelleme yaparlar , baya sevinirim
Evet ram basit amaaga bende sistem 3 aldım bilgim yok bios fln artık yapacam bi şekilde
knk galiba benim duyduğum win 10 u kurduğun flasha ayrı olarak dosyalarım diye klasör açıp oraya driver ları falan atabiliyomuşuz gigabyte in sitesinden indirip attım bios son sürümü flasha, PC açıldığında hiç bi şeye dokunmadan bios update den o dosyayı seçip sonra ramin mhz ini fln ayarlamamız lazımmış hrld
Birde siz ilk önce bios güncellemesi yapın demiştinizEvet ram basit ama
@Abdullah Hacıgül İtopya sistem montajı sırasında bios güncellemesi ve Windows deneme sürümü kurulumu yapıyor mu ?
yapabilirsin hocam sıkıntı değil. Ben windows kurduktan sonra güncellemiştim herhangi bir sıkıntı yaşamadımİzlediğim videolarda USB ye atıp biosa giryor ve USB seçip güncellemeyi başlatıyor bende başka bir bilgisayardan yükleyip USB yi freedos bilgisayara takıp biosa girip aynı işlemleri yapsam olurmu ?
Bende Da-3 sipariş verdim inşallah güncelleme yaparlar , baya sevinirim