Ya dostum hangi oparatörü kullanıyorsan gir ayarlardan gizli numarayı engelle bitsin gitsin neden kafana takıyorsun.Arkadaşlar geceleri bu saatte bir gizli numara arıyor açıyorum ürkütücü bir adam sesi ve arkada korku müziği bu ne anlama geliyor acaba ?
Belki Arkadaşlardan Birisi Yapıyor OlabilirYa dostum hangi oparatörü kullanıyorsan gir ayarlardan gizli numarayı engelle bitsin gitsin neden kafana takıyorsun.
Hep aynı konuşma mı?Profesyönelce bişeye benziyor numara yabancı konuşuyor. Saat 1.30 00 olduğu gibi arıyo direk 1 saniye gecikmeden
Kardeşlerim konuşma ses kaydı yani cevap veremiyorum ve TÜRK değil yabancı.
Bir deep web hikayesini hatırlattı bana. Youtubeda bir videoda denk gelmiştim. Ama hikayenin ne olduğunu hatırlayamadım. Eleman sonunda ölüyor muydu, kayıplara mı karışıyordu yoksa ülke mi değiştiriyordu... Öyle birşeyler işte =)Arkadaşlar geceleri bu saatte bir gizli numara arıyor açıyorum ürkütücü bir adam sesi ve arkada korku müziği bu ne anlama geliyor acaba ?
Saat 5:16 ve bu yazıları okuduktan sorna uyumam gerekiyor :/Bir deep web hikayesini hatırlattı bana. Youtubeda bir videoda denk gelmiştim. Ama hikayenin ne olduğunu hatırlayamadım. Eleman sonunda ölüyor muydu, kayıplara mı karışıyordu yoksa ülke mi değiştiriyordu... Öyle birşeyler işte =)