HER GECE 1.30 DA ARAYAN GİZLİ NUMARA

KAYMAKAM

80+
Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar geceleri bu saatte bir gizli numara arıyor açıyorum ürkütücü bir adam sesi ve arkada korku müziği bu ne anlama geliyor acaba ?

Arkadaşlar geceleri bu saatte bir gizli numara arıyor açıyorum ürkütücü bir adam sesi ve arkada korku müziği bu ne anlama geliyor acaba ?
Ya dostum hangi oparatörü kullanıyorsan gir ayarlardan gizli numarayı engelle bitsin gitsin neden kafana takıyorsun.

Ya dostum hangi oparatörü kullanıyorsan gir ayarlardan gizli numarayı engelle bitsin gitsin neden kafana takıyorsun.
Belki Arkadaşlardan Birisi Yapıyor Olabilir

Eğer çok kafana takıyorsan merak konusunda git cimere ver ve belli yerlere şikayet edeceğini söyle en fazla engelle :) bende merak ettim şimdi tekrar bilgilendirme yapın hocam

Madem sana rahatsızlık veriyor savcılığa başvur .

Kardeşlerim konuşma ses kaydı yani cevap veremiyorum ve TÜRK değil yabancı.

Bir deep web hikayesini hatırlattı bana. Youtubeda bir videoda denk gelmiştim. Ama hikayenin ne olduğunu hatırlayamadım. Eleman sonunda ölüyor muydu, kayıplara mı karışıyordu yoksa ülke mi değiştiriyordu... Öyle birşeyler işte =)

Bir deep web hikayesini hatırlattı bana. Youtubeda bir videoda denk gelmiştim. Ama hikayenin ne olduğunu hatırlayamadım. Eleman sonunda ölüyor muydu, kayıplara mı karışıyordu yoksa ülke mi değiştiriyordu... Öyle birşeyler işte =)
Saat 5:16 ve bu yazıları okuduktan sorna uyumam gerekiyor :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,299
Üyeler
188,228
Son üye
bindirimkovala
Geri