Neler Yeni

her gördüğünüz hile değil

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
arkadaşlarımı boostlamıyorm ne yazıyorum tryhard olmadığımdan 10 vuruyorum bak 10 vuruyorum azcık anlaa
tamam da adamın oyun zevkini bozuyorsun. madem vurmuyorsun adamlar neden sana hile desin? vahiy mi gelecek "bu smurf" diye de adamlar sövecek sana. o elonun üstünde vuruşların var ki sövmüşler. herkes az çok kendi elosundaki oyuncu vuruşlarını biliyor. burada mavara okuma insanlara.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Aras Şimşek
valorant oynuyorum smurf hesapdayım gümüş elo adamlara one tap yağdırdım adamlar ailevi değerlerime sövdü reportladı hilesin dedi arkadaşlar her one tap atan hile değil tamam oyunda bu sezon görmesemde geçen sezon hile vardı ama işte sürekli iyi oynayanlar görüpde kardeşim bu csye döncem her maç hile geliyor diyemessiniz çünkü herkes hile değil sövmeden önce bir raporla adamlar zaten karşılaşmayı iptal ediyorlar hile gelirse demek oki hile olsa. Bile sövmeyelim vede her gördüğümüz iyi oyuncuya hile demeyelim
Ula hem Smurfsn hem de burda gelmiş adamlara şey yapıyorsun geçsene kendi elona vursana onlara one tap sizin gibiler zaten Smurf açıp kendi rankından 2 3 dusuk adamlara vurup vurup kendini oyuncu sanıyor çık kendi elona orda vur bakayım one tapları !

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

Impe

80+ Silver
tamam da adamın oyun zevkini bozuyorsun. madem vurmuyorsun adamlar neden sana hile desin? vahiy mi gelecek "bu smurf" diye de adamlar sövecek sana. o elonun üstünde vuruşların var ki sövmüşler. herkes az çok kendi elosundaki oyuncu vuruşlarını biliyor. burada mavara okuma insanlara.
hayır derecelide vurmuyorum ranksızda vuruyorum adamların elosu düşmüyor yani

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Ula hem Smurfsn hem de burda gelmiş adamlara şey yapıyorsun geçsene kendi elona vursana onlara one tap sizin gibiler zaten Smurf açıp kendi rankından 2 3 dusuk adamlara vurup vurup kendini oyuncu sanıyor çık kendi elona orda vur bakayım one tapları !

oradada vurabiliyorum yani ee

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Allahın yıkığı seni :D anlaşıldı şimdi git işine BWJVHAKCHANBKAB
hahah ben smurfum haha onlar kolsuz onların karşısına geliyorum küfür yiyincede foruma gelip ağlıyorum hahahahh @ali türkan tam kolsuz haha smurf geldiği için ağlıyor za xddd smurf geliyor ise daha iyi oynayın ne yapayım xd oyun bedava yeni hesap açarım ben yıkığım hahaha

namı değer @Jarvis-M mantığı

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
aynen kardeşim yıkıklık kesinlikle yıkıklık 32 fps oynadığım için kendi şelomda oynamıyorum elimde bi pc olsa kendi hesabımdada oynarım smurfum dede keyfimin kahyasımısın
kaç fps aldığın kimseyi bağlamaz dostum. 32 fps alman oyun kurallarının hiçbir yerinde geçmiyor. ama elo oyunun kendisinin içinde var. ha ben rankımı riske atmak istemiyorum diyorsan da derecesiz oyna.

Impe

80+ Silver
hahah ben smurfum haha onlar kolsuz onların karşısına geliyorum küfür yiyincede foruma gelip ağlıyorum hahahahh @ali türkan tam kolsuz haha smurf geldiği için ağlıyor za xddd smurf geliyor ise daha iyi oynayın ne yapayım xd oyun bedava yeni hesap açarım ben yıkığım hahaha

namı değer @Jarvis-M mantığı
ağlamadım uyardım herkes hile değil diye

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik
anlamadım canım bronz da kalacak kadar kolsuzsan bu benim hatam değil
Çok kolun varsa gidip kendi rankında oyna neden aim geliştirmek için düşük rankda oynuyorsun ? Mantığa bak aim geliştireceğim :D O ranka kadar aimin gelişmediyse sıkıntı var zaten.

Impe

80+ Silver
Çok kolun varsa gidip kendi rankında oyna neden aim geliştirmek için düşük rankda oynuyorsun ? Mantığa bak aim geliştireceğim :D O ranka kadar aimin gelişmediyse sıkıntı var zaten.
aimim iyi antrenman elin ısınmadan maça girmek mantıksız

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom