Her Gün Ücretsiz Steam Random Key Kazanmak! (GÜNCEL)

Olmuyo olmuyooooo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefondan kazanan varmı hiç boşuna denemeyim

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Yapılmıyor (sonunda yaptım)

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@baid ben yaptım ve yazı geldi kazandınız gibisinden, profilime gittim ama gelmemiş neden olabilir? (tamam hocam geldi şmdi.
Hocam nası yaptınız 2 saatir uğraşıom yapamadım seri seri nasıl yapabilirim ?

• Beğen
Hocam nası yaptınız 2 saatir uğraşıom yapamadım seri seri nasıl yapabilirim ?
Hocam valla hiç mouse'a tıklamayı bırakmayın, herkesin yapabileceği bir şey değil. Ayrıca aldım kodu oyunum geldi :D

İndieGala'yı bilen bilir gayet güvenilir bir sitedir. İndie oyunlar çıkartır/Bundle satar. Bu sitenin uzun zamandır yaptığı bir Steam Key dağıtımı var. Daha önce konu açmak aklıma gelmemişti. Ben yaklaşık 12-13 gündür kullanıyorum ve 12-13 civarı Steam random key kazandım (1 tanesi başka bir hesapta kullanılmıştı)

NOT : Çakallık yapıp 2 hesaptan birden yapmaya çalışmayın ki zaten yapamazsınız İndiegala buna izin vermiyor.

NOT 2: Her gün sadece 1 tane key kazanabilirsiniz. 2. keyi kazanmak için ''GalaSilver'' denilen para biriminden harcamanız gerekiyor.

NOT 3: Kart düşüren, AAA oyunlar çıkabiliyor yazdıklarına göre.

NOT 4: Zorlananlar için en kolay görevler yerden çalıları topladığımız görev ile tırpan kullanarak yerdeki bitkileri kestiğimiz görevlerdir.
1- ''Win a FREE Steam Key!'' Bölümüne Tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

2- Play'e Tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

3- Challenge Butonuna Tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

4- Son Olarak Size Bir Görev Veriyor ve 60 Saniyede Yapmanızı İstiyor (Korkmayın Sonsuz Deneme Hakkınız Var) Tamamladıktan Sonra E-Postanıza, Key Envanterinize Eklendi Gibi Bir Mesaj Geliyor.
Keyi Kullan Dedikten Sonra Steam Hesabınızda Kullanabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Yanımda pc yok telefondan masaüstü sitesi yapıp alabilir miyim?

• Beğen
  • Beğen
Hocam artık olmuyor (alamadım hala) Hata veriyor şey diye You Cant have enough Galecracis play more from your profile böyle birşi yazıyor

Hocam artık olmuyor (alamadım hala) Hata veriyor şey diye You Cant have enough Galecracis play more from your profile böyle birşi yazıyor
Günde 1 kere yapılıyor. Yarın oynayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,558
Üyeler
185,125
Son üye
Kavalcı
Geri