Her Gün Ücretsiz Steam Random Key Kazanmak! (GÜNCEL)

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
4,398
SÜRESİZ BİR ETKİNLİKTİR (HALA DEVAM EDİYOR 18/8/2022)

İndieGala'yı bilen bilir gayet güvenilir bir sitedir. İndie oyunlar çıkartır/Bundle satar. Bu sitenin uzun zamandır yaptığı bir Steam Key dağıtımı var. Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve 120 civarı oyun kazandım

NOT 1: Her key kazandığınızda AYNI GÜN içerisindeki bir sonraki oyununuzdan 8 saniye eksiliyor. 50 GalaSilver ile 1 saniye takaslayabiliyorsunuz. (GalaSilver İndiegala'nın ücretsiz para birimi. Her gün yenileniyor. çekilişlere katılmak için vs. kullanılıyor.)

NOT 2: Çakallık yapıp 2 hesaptan birden yapmaya çalışmayın ki zaten yapamazsınız İndiegala buna izin vermiyor.

NOT 3: Kart düşüren, AAA oyunlar çıkabiliyor yazdıklarına göre.

1- ''Win a FREE Steam Key!'' Bölümüne Tıklıyoruz.

1.PNG

2- Play'e Tıklıyoruz.

2.PNG

3- Challenge Butonuna Tıklıyoruz.

3.PNG

4- Size Bir Görev Veriyor ve 60 Saniyede Yapmanızı İstiyor (Korkmayın Sonsuz Deneme Hakkınız Var) Tamamladıktan Sonra

4.PNG

5- E-Postanıza, Key Envanterinize Eklendi Gibi Bir Mesaj Geliyor.
ENVANTERDE EMAILINIZI GIRMEYIN DIREKT GIFT LINK YAPIN.
Keyi Kullan Dedikten Sonra Steam Hesabınızda Kullanabilirsiniz.

1.PNG

Son düzenleme:
dur bi deneyim, teşekkürler bilgilendirme için.

İndieGala'yı bilen bilir gayet güvenilir bir sitedir. İndie oyunlar çıkartır/Bundle satar. Bu sitenin uzun zamandır yaptığı bir Steam Key dağıtımı var. Daha önce konu açmak aklıma gelmemişti. Ben yaklaşık 12-13 gündür kullanıyorum ve 12-13 civarı Steam random key kazandım (1 tanesi başka bir hesapta kullanılmıştı)

NOT : Çakallık yapıp 2 hesaptan birden yapmaya çalışmayın ki zaten yapamazsınız İndiegala buna izin vermiyor.

NOT 2: Her gün sadece 1 tane key kazanabilirsiniz. 2. keyi kazanamak için GalaSilver denilen para biriminden harcamanız gerekiyor.

Alıntıyı görüntüle

2- Play'e Tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

4- Son Olarak Size Bir Görev Veriyor ve 60 Saniyede Yapmanızı İstiyor (Korkmayın Sonsuz Deneme Hakkınız Var) Tamamladıktan Sonra E-Postanıza, Key Envanterinize Eklendi Gibi Bir Mesaj Geliyor.

Alıntıyı görüntüle
Kullandığın keylerden hangi oyunlar geldi ?

İndieGala'yı bilen bilir gayet güvenilir bir sitedir. İndie oyunlar çıkartır/Bundle satar. Bu sitenin uzun zamandır yaptığı bir Steam Key dağıtımı var. Daha önce konu açmak aklıma gelmemişti. Ben yaklaşık 12-13 gündür kullanıyorum ve 12-13 civarı Steam random key kazandım (1 tanesi başka bir hesapta kullanılmıştı)

NOT : Çakallık yapıp 2 hesaptan birden yapmaya çalışmayın ki zaten yapamazsınız İndiegala buna izin vermiyor.

NOT 2: Her gün sadece 1 tane key kazanabilirsiniz. 2. keyi kazanamak için GalaSilver denilen para biriminden harcamanız gerekiyor.

Alıntıyı görüntüle

2- Play'e Tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

4- Son Olarak Size Bir Görev Veriyor ve 60 Saniyede Yapmanızı İstiyor (Korkmayın Sonsuz Deneme Hakkınız Var) Tamamladıktan Sonra E-Postanıza, Key Envanterinize Eklendi Gibi Bir Mesaj Geliyor.

Alıntıyı görüntüle
Umarım güzel keyler verir teşekkür bilgilendirme için bebek.

Güzel Birşeyler Geliyormu Kart Kasmak İçin Felan?

Kayalı görevde kahverengi kayalar daha hızlı kırılıyor. Onları kırmanızı öneririm.

Geri